數碼暴龍玩具討論區#13 隊爆1001又唔開post

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
咩叫自己設計都唔知
你考試抄隔離個答案之後同人講筆跡唔同唔當抄

講咁耐都唔知老翻個定義
萬代有無授權比你生產出嚟賣呀

多人玩無攞版權嘅gk就可以唔當係老翻
揸車嘅十個有八個都試過超速 比狗周到可以屌返佢個個都超速你做乜鳩捉我超速
khzone有買版權架啵 你屌緊乜
哦又係屌用淘寶?咁叻你揾個代理方法出黎
唔好係度無限loop
唉!又黎!!!!!
每次見到e個post上頂
我都係抱住滿有期待的心情入黎
睇下究竟有乜新野岀,d 野qc點。
唔係想睇應唔應該買老翻用淘寶e d無聊又無謂拗叫囉!!!!!
我孤陋寡聞仲未見過有正版授權嘅數碼暴龍gk 你可唔可以介紹比我見識下 會場一日授權果啲唔計
khzone有買版權?
有冇source可以fact check?
印象好耐以前好似係佢個blog睇
要fc自己揾啦 佢有冇唔會影響到我買唔買架 岩心水就買架啦

一日版權囉 仲要賣得唔好依家賣去大陸
算啦
成班都就黎三十歲變呀叔係好火啲
遲下過多二十年係公園可能可以親眼睇到人拗
路過睇下都咁多花生

無版權出既GK全部都係老翻黎架啦 有咩好拗
鍾意套作品唔係應該叫人買多啲正版 等東映出多啲動畫 萬代出多啲玩具咩 依家調返轉話正版係垃圾 (雖然萬代有時啲QC麻麻) 買正版嘅係道德撚 係傻仔

隔左咁多年先出套Tri 仲要啲劇情九唔搭八 真係好唔開心
03代15周年果盒卡
玩正版個心都舒服啲 雖然好傻仔
依個諗法正確既
無奈官方當你臭四繼續出啲廢野
但其實買老翻既人 大部分都有買齊正版野
唔好講到買老翻既人完全無買過正版咁
淘寶D GK真係好高質
所以買老翻咪低調啲囉 仲要post出嚟 比人話仲屌返人轉頭
所以其實一早已經有其他谷係傾數碼暴龍
依度一早已經俾人棄左
係高質既 但大部分都太大隻
好似係包埋白帝同奧米,炒價回落
bs
好過無~
係咪會整新畫風?
對戰卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞