數碼暴龍玩具討論區#13 隊爆1001又唔開post

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
人地賣野就叫死撐?請問撐d咩
GK就係賣設計?好多GK都冇版權
賣就岩買就錯 你拎個屎忽諗野?
你點講都好 買既就會買 唔買就唔會買
人地屌佢買老翻 佢就話萬代都係mic同老翻無分別 依啲唔係死撐係咩
又一個唔知自己都係玩緊大陸膠既傻西
版權同產地係兩樣嘢 唔好拉埋嚟講
有版權嘅理得你大陸膠日本膠定非洲膠都唔會有人話你
自己一樣玩國貨,學人做道德撚,垃圾。
龍門任你擺
你d同志唔係咁諗呢
當講到冇野講果陣就會再屌9人淘寶
無限loop
屌你用淘寶 同屌你玩老翻 有衝突咩
姐係我而家屌完你老母 覺得唔錯 再屌埋你家姐 咁樣唔得架?
你做得出就預咗比人屌架啦 你都衰撚哂兩範仲計住人地屌你玩老翻定用淘寶
街邊啲企街會唔會數住有幾多恩客呀
你仲衰撚過啲雞
技窮咪出聲
又唔係我用 你小心屌錯窿生野
對唔住 無玩過國貨 連淘寶ac都無
但你自己都買緊Bandai中國製貨。On9無藥醫。
其實Bandai模型部生產線一直都響日本國內

當然係Made in Japan
然後今年開始Bandai有部份產品移左過去泰國生產線
唔好以為Bandai所有產品都係Made in China啦on9仔

不過當然「邊度生產」並唔係重點啦
知識版權先係最重要
冇版權的話你Made in Hong Kong都一樣係老翻
咪同你講版權同產地兩樣嘢嚟
我係要同你講產地吹咩
收撚皮啦,盒印撚住china, 你文盲就去驗眼啦傻西
戰鬥暴龍獸模型個盒左下角寫到明Made In Japan啊
邊撚度China啊 邊撚個要驗眼啊
我指shf、扭蛋、卡系列
唔好同弱智溝通啦
浪費自己腦細胞
自己都玩緊國貨扮咩撚野
呢set卡就2019年出嘅

我想話呢
邊撚度CHINA啊又
FC咗先出聲啦
自己衝出嚟柒架?
咁Bs, shf, 扭蛋 你又唔貼出來?! 傻西
算啦
我唔撚想同D一見到CHINA隻字就盲反 連知識版權係咩都唔知既傻仔溝通落去
貼左大大張Made in Japan圖出黎 然後又望都唔望就話係China
反共反上腦咩你
自己由細到大都玩緊made in china, 仲要扮唔知,以為自己一直玩緊外國Bandai貨咁撚高尚

點啊 文盲
BS卡啊
Made in Japan啊
兜丫?

唔洗講咁多了
原來gk係佢心目中唔算係老翻
係賣自家設計既產品
童夢都係自己設計wo

你唔中心就老翻
中意就自家設計
龍門任你擺

g持gk 咁又真係靚撚過萬代d垃圾大膠既
我都覺得係自家設計唔算老翻
唔可以拎黎做老翻擋箭牌比人話係 老翻
我地連登都好撚多人玩gk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞