成日話核爆都唔割,咁用槍呢?

507 回覆
1063 Like 248 Dislike
邊月個割先
冇割
但係點解要衝出嚟認
要安全嘅就預咗要做無名英雄
要認,等煲底下認
有槍一早死好多Popo

Btw 勇武無割我地
我地憑咩割
好煩呀, 都話就高達都唔割
大把人屈做鬼啦
睇下蘋果立場啲COMMENT
之前嗰單有人開po話真係手足嚟,佢哋真係有買槍,屌你老味咁撚樣同幫佢認罪有咩分別
如果佢真係手足嘅,你代入返佢去諗,佢依家最需要嘅係諗辦法甩咗條罪佢,你哋咁開po法話撐佢開槍又剩咁,咁樣隨時害死佢

呢啲嘢心照得啦,洗唔洗次撚次都開個po話唔割,係支持佢嘅就低調處理或者吹雞要求公開附近cctv好過啦,唔好咩都未搞清楚就開po先
話咗唔割。
打唔撚死D黑狗支共就真係割啦

渣架
不割蓆
哦 殺唔到狗就要割?請問啲所謂勇武殺到狗未?有心做低隻狗有幾難?勇武做咗未呀咁?和理非呢仲有,除咗出下冇用既集會同出把口殺狗,啲狗死咗未?係咪要割撚晒呢啲人?你又做咗乜撚嘢呀?次次講埋晒啲搞清楚先認啦,你一開始就割撚咗唔會有心去搞清楚啦,你有冇去跟進呀?你有冇去幫咗佢先呀?就算搞清楚啦,確認係自己人你又有做啲咩去幫人呀?你去冇上庭撐荊軻呀?你有冇捐錢幫佢呀?屌你老母真係,虛偽光環左膠狗,你咪去做下囉,跟住我咁樣對返你,我話我點知你係咪鬼呀?真係講多無謂,你去做啦,到時你就知係咪叫割你
如果你覺得有槍同殺狗係啱既,係冇嘢既,又何來抹黑呢?點解唔可以理直氣壯咁反駁呢?
我不嬲撐用炮,家鄉風味菠羅,武力盡量平衡先有得打
次次都有人出「割唔割」post,煩唔煩
撐到底
核爆都唔割並唔係口號
唔割啊 好撚煩 但唔撚洗仆住出黎認囉 你知道晒所有細節啦咩? 咁撚想攞威 自己去代當時人認啊笨
唔講以為用咗 夠啦 講完啦
我屌都廢時屌醒你,三毛係屌唔醒的
不如咁啦,你留言一句:三毛死全家,仲要不得好死
之後我先同你慢慢傾啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞