成日話核爆都唔割,咁用槍呢?

507 回覆
1063 Like 248 Dislike
點承認責任?我地呢到無大台架喎

既然無大台,你就無可能要所有人同一口徑,係無質疑嘅情況下承認所有野
如果買槍唔係買glock同ar15應該唔會有呢種情況
次次d槍都同狗同款,好難唔令人覺得係老屈
陪審團唔係官黎 仲要大撚晒wo
你都可以做 如果你有申請而且抽中你
呢啲唔係割 明明係俾人插贓嫁禍都唔可以不平則鳴?
咁到時個官揀藍屍囉咪一樣瓜
手足都未同我地割 我地割乜春?
討論浪費時間,行動最實際,黑警已經行動,我哋繼續休息只會輸
調番轉黎講香港人依家大部分人都係黃
佢又點齋睇名揀藍絲出黎呢
我認為我地吹風spin晒落黑警度 係幫到團入面嘅黃去說服中立甚至淺藍
開槍打爆啲狗個頭咪唔割
不割
射唔中
不嬲都唔割
又一個偷換概念post

話呢個手足係比人屈,點解會代表話佢係鬼?

話d狗老屈,講緊d 狗插贓嫁禍/砌生豬肉
幾撚時講果個係鬼?

之前有狗攞地下支竹插係手足個背囊度,
D人屌黑警砌生豬肉老屈,係咪割緊果位手足啊?

當日火燒狗屋有冇人割??
樓主可唔可以畀圖畀証明有邊個話要割?
質疑唔撚係代表割
出面啲人只係質疑黑警想砌生豬肉
如果萬一黑警係砌手足生豬肉嘅我哋唔幫佢搵到疑點佢孤立無援先至係真正嘅割
唔好亂打稻草人啦
殺狗唔割係共識唔使每日提
過幾年又話佢地行得太前
點都唔割
當今朝睇新聞見到有點悲喜交集
開心係有手足升級 傷心係手足比人拉

不過叔一燒我覺得唔需要 召喚神獸咪得唔洗燒鳩人既 不過唔割
左膠最撚鬼
日撚日捉鬼
又話over my dead body
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞