成日話核爆都唔割,咁用槍呢?

507 回覆
1063 Like 248 Dislike
所以話要保持行車距離 未有足夠證據睇到佢開槍嘅動機

但係樓主嘅態度好好,值得學習
你當你自己打緊GTA?
咁點運入嚟香港呀,你當海關同物流公司傻㗎
如果手足咁叻運咗入嚟香港,會唔會無端端攞出嚟用呀

當然,如果有證據顯示係手足,我都唔割
喂大佬呀唔會經正常關口入架,用漁船/散貨船運入黎架
咁貴,係泰國,AK連子彈都係賣$300美金
其實一睇熱門就見到曬的抹指紋同尋晚大家話發生咩事既討論,係樓主自己唔睇,一出PO就鬧人割。我反而覺得唔知呢的咩態度。真係似帶緊風向,而加克警根本就想你攬上身,怕咩?星火都比佢收檔,你攬左上身都唔會有人幫得到。你地最好攬曬上身,越話你的危險暴力就越可以警察加人工。

而加人地唔係話因為用槍,係因為成件事根本就好可疑。
唔割,但未證實前唔好咁快攬上身
殺狗放火燒狗屋 宿舍 我屋苑都唔割
冇諗過割喎
從來冇攬上身,只係話如果手足有槍割唔割
話我帶風向果班傻閪可以收一收皮
AK太多喇,而且太大支不容易收藏使用,最重要係好多支拿貨
都係工具姐 有咩分別?
開左一槍驚撚到跌撚左支槍落地,唔係話想割但廢到咁點撐呀
唔割係一回事,但唔係事實係另一回事
你搞清楚未
冇錯,明明成日話唔割,但一有事就汁瀉去對家度,變相唔承認手足嘅行為,根本鼓勵唔到手足繼續做野

另外一提,就係成日手足未成事之前就俾人捉到,證明周圍太多二五仔,班黑警落晒釘,真係要小心
你分到割同保護未
一早有post講唔割...做多左啦

利申: 唔識
一句不割又要道德綁架人硬啃d唔關我地事嘅野
唔割啊!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞