成日話核爆都唔割,咁用槍呢?

507 回覆
1063 Like 248 Dislike
「係鬼做架!」
「老屈架!」
「手足點會做呢啲野」

個個次次好威咁話核彈都唔割
但原來次次有手足敢行得更前
行刺何妖
割黑警頸
打警車、叔一燒,甚至用槍[/b]
都會屈佢地係鬼

香港人次次話報仇、反抗
原來一有人真係去做,就會有人話佢地係鬼
以前啲人話 我地都冇槍,點同共產黨鬥呀?
好喇,而家有槍,終於有對等既武力,
點知就比人屈係對家做

行得更前既手足,佢地為左香港,命都唔要,佢地喺收押所會有咩下場,大家都想像得到
千祈唔好離棄任何一個手足
當初句「兄弟爬山」去左邊呀?
邊撚個咁快負評
但係依家殺唔到狗喎 好明顯就老屈啦 如果係有心要做低一隻狗有幾難呀? 除非佢射術好差 所以等CCTV 再講啦
永遠唔撚會割
有槍用更加撐
「有心要做低一隻狗有幾難」?
係咪要佢地成功先得到你地既認同,所以佢地失敗、被上門拉就要割?
你地係咪咁勝利球迷?
講得好!為場運動付出既手足
全部都係同路人!
個手足用一生嚟以身犯險
然而啲軍師只需一兩秒就否定左佢
仲要用嚟笑 話係自編自導
時代革命係咪口號嚟架咋?
係咪仲幻想梗香港可以有天鵝絨革命
唱下歌就扳倒政權?
我地面對既係中共呢個極權政府
必先以武制暴嚟抗衡
啲天琦粉去哂邊?
push

請大家多謝特朗普,學加拿大咁樣搭單,希望中國口頭承諾比香港普選

https://lihkg.com/thread/1791439/page/1#preview
講咩天琦粉以武制暴
之鋒句you no gun先係我地教條
push

請大家多謝特朗普,學加拿大咁樣搭單,希望中國口頭承諾比香港普選

https://lihkg.com/thread/1791439/page/1#preview
香港人嘅軍火知識太少,咩黑警都有用呢款槍,所以就一定係狗做,根本狗用嘅槍外國民間都買到,而且香港向來都有人走私槍入黎,唔明點解手足唔可以有槍。真心希望佢地只係唔熟槍,而唔係智商得禁多。
連登仔:唔割,但係屈左犬做先
外國呢啲槍好易買到咋嘛
利伸唔犯法
佢一定係鬼嚟!
下一句:光復香港 時代革命!
吓,一向係咁架喎
早期啲火魔法,掟極都唔撚中,咪又係個個都唔認
係真嘅自然會陸續有來
係假嘅等班狗弄假成真
push

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞