[桐人繼續訓足成季] 刀劍神域 Alicization War of Underworld 討論區 (2)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
仲有逃稅位
出返黎未,想動畫化
出返嚟都好難有公司肯做
嗰時係判10個月1有期徒刑但緩刑3年
data base果套幾正,有高潮位,有講故位,有日常位
仲有逃稅位
出返黎未,想動畫化
嗰時係判10個月有期徒刑但緩刑3年
呢排得閒,用幾日睇完Alicization War of Underworld 12集,終於明你地講咩叫訓足成季桐狗居然殘廢左劇情就不過不失啦,睇佢地開大技既特效做得好靚,加分位

btw班美國lv1雜兵+黑暗領域既人點打,d整合騎士本身一個秒到千人,而家連女主角們+ 日本高lv玩家都黎埋佢地個班得黑帝可以唔驚完全武裝支配術吧?
但我覺得係動畫嘅問題,小說本身嗰故寫得幾好,你得出係有鋪排,加埋啲角色嘅內心描寫,係幾正,如果動畫表達得好啲會好好多,宜家帶動唔到觀眾情緒,點解我同鬼滅比,你睇番鬼滅第19集,我睇漫畫時無咩感覺,但動畫嗰情感表達得好好,所以效果好正
ufo同a1邊有得比....
其實今季幾好睇,文戲都balance得好,又無乜回憶
講得岩❗️
搵A1同UFO比咩玩法
《刀劍神域Alicization War of Underworld》最終季4月播出決定!
https://www.hk01.com/%E9%81%8A%E6%88%B2%E5%8B%95%E6%BC%AB/415942/%E5%88%80%E5%8A%8D%E7%A5%9E%E5%9F%9Falicization-war-of-underworld-%E6%9C%80%E7%B5%82%E5%AD%A34%E6%9C%88%E6%92%AD%E5%87%BA%E6%B1%BA%E5%AE%9A
sorry for hk01

乜呢次唔係半年番連住播24集咩
又要等到4月
直葉好大波
件後宮圖, 特別要佢側身
有無人劇透下
過埋UW下季 有生之年UR篇A1應該可以好好發揮
簡單嚟講就靠人多持久戰
點解第3季畫面比第1,2季靚左咁多
第1季成十年前 靚咁多都好合理
謝達果幾part跌哂分
垃圾A1都吹奏
沒有刀劍神域的第一個星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞