[PolyU]紅磚大學討論區(18) - 周同學請安息

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
想問workload大唔大?好唔好讀?
5號唔係直接出啦咩
想問下car既term paper係咪全部都係返屋企寫唔會要你好似test or exam咁係學校寫?
如果唔係既話想問下有冇人讀過APSS1B29,想知佢個term paper係堂上寫定返屋企寫
Apply咗P/F都係好驚肥
有冇人今年做so2s01 services?
幼稚園小學停曬課 咁個service 點算
含撚肛啱啱出咗信預告會cut暑sem
是咪on 9整個recess period搞到再遲啲完sem,summer WIE撞時間咁點啊啊啊
原本仲諗住用暑sem清gur
唔明點解要停,咁不如唔好開sem啦。佢話用online teaching直至可以face to face都好啲吖diuuuu
如果冇暑sem
比佢搞到要defer
咁同defer無分別,last yr都咁
乜都佢地玩曬
幾時先肯見光呀含撚肛
11月到而家樣樣policy都係on79
班賤鳩傻西咪遲兩星期落嚟
俾佢打亂哂個study plan,諗住yr2搞掂個WIE yr3去exchange㗎嘛!!!
佢地落到嚟都喺hall隔離㗎啦,趁online teaching落嚟喺hall上堂囉,點解要favor佢地(雖然佢地唔應該嚟香港!)
On撚9 乜撚嘢arrangement 當你六月完咗肺炎 上返8weeks 再加exam 咁搞9月都未完到sem
屌你老母含撚肛賊眉賊眼咁快撚d食屎
唔理咁多住 拜一拜gpa god
求3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞