[PolyU]紅磚大學討論區(18) - 周同學請安息

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
add drop 照舊
撚有人drop咩,屌光光全家我有科冇reg到,如果照舊實GG
真係天才
sem 都未開,add drop 嚟做乜
....on9 poly
仲打算等add drop reg CAR
而家實個個hold 住d位
益哂d炒狗
但校長個 "sharing session" 又識 re-schedule
https://lihkg.com/thread/1849820/page/1

哩隻中國畜生張浚銘同生佢出嚟嘅中國賤畜 買口罩打尖
聽聞好似係polyU Communication Design Year 3
睇下大家有料爆 請入去
佢自己都係支那人
驚死奶野
估撚到唔會褪遲
你連學費都準時照收原價
屎忽鬼
今次真係望隻滕狗中武漢肺炎

錢就收足
而家連add drop 都唔肯推遲到正式有返face to face teaching之後
邊到睇?屌我一堂都未上點知drop唔drop好
學校email
仆街我一次過reg左2隻想話上一堂再睇drop邊隻依加咁樣咪要摘骰仔
乜都Reg唔到既仲慘
代朋友收CLC2S05
Teaching Chinese as a Second Language in Local Schools

https://t.me/hamotalon
中還中
唔該死遠D,最好死番去支那黎中
你覺得佢有返過嚟學校咩
邊撚個天才諗出黎
要人add drop完先正式上堂 咁個add drop仲有咩意義
仲on9過蔣麗芸蒸口罩
聽日準備打去2333 06xx 屌柒佢
Email叫佢推遲add drop
係咪姐係今個sem teaching week 係 week 4-week 15, week 3直接取消唔延遲?
分分鐘所有week變哂video,所有assessment轉哂做卷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞