[PolyU]紅磚大學討論區(18) - 周同學請安息

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
有冇巴打推薦咩Service learning?
想知大家覺得ELC教英文嘅SL點?係咪會好辛苦好多野做?有冇人讀過可以話我知諗緊reg唔reg好
想問ELC1000有邊個好讀?
我見有ELC2011 Advanced English Reading and Writing Skills 同 ELC2012 Persuasive Communication
搭單問 HLS個 wrap up lecture係邊度reg?
去PolyU Online Student Services
揀student activity
Sub-category揀healthy lifestyle programme

或者入blackboard,click入component 4有個registration制
會link番去POSS
唔該晒Ching
好詳盡
係咪而家未有得開始reg住?
有冇靚csr推介
FYP PASS OR FAIL 不是夢
一樣1030 reg科 想reg eyecare 希望reg到
各位巴絲car c area, crcw&csr 有咩推介
chinese wisdom如果仲係溫帶維就讀得過
有csr crcw quiz有聽書marks notes就唔難
老師講野幾好笑
係有得著嘅 會講下生存意義之類
我上個次佢係特登分開兩班 一班廣東話教
篇文就寫完記住比佢睇睇
跟佢advice改實有分加
利申:A
chinese wisdom
伏到爆
點解咁講
中文教個果我唔知
但英文教果個勁多文寫
又有咩oral quiz 唔上堂唔會識
Exam又多野背
不過伍伯好鬆手 唔識oral quiz 加book report亂寫都有b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞