[PolyU]紅磚大學討論區(18) - 周同學請安息

1001 回覆
5 Like 7 Dislike
拎唔拎得番都成問題
係晒vcore
好多fd d電腦相機都係晒入面
ching 我想問應該用咩form apply
入E-student 右面果行第一個
今年d exchage quota 少到呢
識唔識啲staff 而家staff入到去會唔會幫你拎到岀黎
如果想之後讀 taught master 係咪揀返 letter grading 好D
有無人知apply pass/fail 張form 彌"Exit and Clear Form" 係咪即係收回之前既apply?
無野了
exit and clear只係俾你取消你輸入咗但係未submit嘅野
已經submit就冇得用exit and clear黎清record
咁緊係啦
最近apply 左caps international wie去澳洲/日本
caps staff 同我講話去澳洲可能要42000左右
計埋ows(~15000)我要貼差不多3萬去intern定係仲有其他sponsorship 可以apply,會唔會太貴?!
咁上下
做學校ge外國Intern都係貼錢的
睇到application submitted頁面

之後冇得睇record
想問fyp揀p/f對升學有無咩影響
Cgpa得2.8 唔想再跌

利申:engin仔
會批咩
下個sem先計grade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞