(你問我答)投考消防隊長問題

680 回覆
34 Like 40 Dislike
同埋 800度近視係咪死硬唔比用con?
多唔多人為左份工做激光
冇考過man

我覺得要分priority 多過真係 識做

report 自己諗定少少框架啦

I am writing for
what happened
immediate response done
any follow up or improvement plan
sorry for the incidence or inconveniences caused

是但打 大約咁樣分幾段 到時咪放內容返落去囉
宜家冇first in
真係唔記得
紋係pat pat冇人睇到就一定得既

龍與鳳就唔知啦
以上冇一樣野有分加
黎緊有個親戚本身黑警老散考到SO準備入班 會唔會夾計整走佢
唔好玩啦 多過50度都有機會過唔到
impromptu talk 就自己練 計時9up
不答
隨心發揮,個人覺得誠誠實實,都係服務社會,所以照考
有, 9估一定唔過三成
2x
唔知
中英都有
180都死啦 800都過到就唔洗驗眼啦

多到你唔信,識人百幾度照做激光
咪岩囉

你report寫發生咩事,做左咩應變,下次點防止改善,講句sorry 收工

你單單講發生咩事就完,換著你係經理,你點諗?
以我所知 io ci 好少踢人
三日一定係個人選擇

上面想你死都冇可能三日搞掂呀嘛
SO投考po見過你 恭喜你呀
我自己就考過兩次 兩次都Leadership收皮
依家過緊冷河 黎緊再考
聽講Leadership改咗制喎
好唔好得過之前俾人鳩搶攬炒呢
我近視 1000度 如果想做 除左做laser 係咪冇方法
同埋我都瘦底 男 得56k 都冇 做倒引體上升 平時都有做運動 耐力都正常人水平 體重方面會唔會有問題?
新果隻易玩好多
laser問返醫生啦

體重唔係問題
識唔識人有膝傷都考到入班?
啱啱斷咗前十字 醫生話會手術後恢復9成
想知有冇真實成功入班例子
leadership我玩多過你好多次 加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞