【整合證據】灣仔如意冰室外出現『偽黃』、『人血饅頭』、『藍到發黑』的字句

145 回覆
123 Like 6 Dislike
其實係咪附近藍屍搞屎棍
似真黃
成日食,早餐仲有個5大訴求餐

應該係真黃
以言入罪完全冇辦法舉證, 容易令商戰蔓延至政治層面。

好多商戶開始有藍轉綠, 或者由綠轉黃, 如果佢哋係因為過住所講過既野而對加入黃色經濟圏有所遲疑, 對我哋整個抗爭階層都唔係一件好事。

我相信呢件事當中, 好多週邊既商戶都係呈觀望狀態, 建議以謹慎嘅態度從寬處理。
支持轉黃
街乜坊啊, 呢個位既如意開左半年都應該無啦
扮黃最仆街,點知佢會唔會静静地加料?
如果係咁屌轉軑餐廳嘅話
以後只會冇人夠膽轉軑
黃色經濟圈只會越做越細

應該比機會人轉軑
但係如果發現係扮嘅話,就永不錄用
有放過冇殺錯
轉黃都唔得,set 到門檻咁高 黃色經濟圈死撚硬
你唔肯定佢係唔係真係轉黃咪不斷全民監察,set 到門檻咁高黃色經濟圈只係圍內打飛機
個人認為如果扮黃都做到咁足,又送飯盒又做文宣。我地更加要大力支持。

話俾盲撐政府個班人知,再盲撐無運行。
同埋要大力宣傳。等佢地返唔到轉頭。
要記住活動係要支持嘅人繼續支持
唔支持嘅人轉過嚟支持我哋 咪有得佢扮囉 唔好嘥時間係呢啲細節
可能以為689條廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞