神奇女俠 Wonder Woman 1984 預告

388 回覆
90 Like 21 Dislike
唔知點解我都覺得第一集麻麻地,但joker又覺得好正
WW中上 joker神
wonder woman 係正常女權
男女角色互補,唔好盲反
聖鬥士
ww1佢有受傷,過好快好
大家都係30幾,點解Gadot靚咁多
亞洲人?

其實佢仲屬唔屬於亞洲女仔?
其實佢kings man果陣已經有出
老寡婦
歲月不饒人 Caucasian人種好似都係咁
又諗起Top Gun主角對比圖
steve點樣可以唔死
justice league 果陣batman同ww都成日哭steve喪
要做到steve個故事駁到落去先得wo
no mans land 果part j 左好多次
唔係啦,班amazon女人上集會被箭射死,而ww係用佢手上ge甲擋子彈。
明顯神奇女俠完勝
d 動作好過上集咁

音樂唔錯
中東猶太人
再一次引證鬼妹係殘得快
猶太人黎喎ching
一個人,一個神,邊有得比
不過係咪都入場睇架啦
兩個動作設計都唔一樣
但啲人就一齊對比
Ww冇波
尋找黑警性暴力證人/受害者
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2640629789347426&id=124616407615456

//平等機會婦女聯席發言人區美寶稱,3個組織11月初共同發起控訴警察性暴力的國際聯署,截至本月7日收集到21國共85個團體聯署支持。為了向聯合國專家展開更有力游說,3個組織呼籲受害者主動聯絡他們並接受訪談,強調會保密。//

我們現正收集抗爭者在抗爭期間/被捕後遭受警察性暴力對待的資料,作以下用途:
1. 協助受害人可以完整保留該事件之紀錄
2. 整理資料並製成 #ProtestToo 實錄,以作追究之用
3. 收集國際聯署(進行中),結合個案提交聯合國,爭取國際間關注及支持
4. 要求香港政府獨立、公正地徹查「反送中運動」發生的性暴力

*個人資料及通訊紀錄在實錄完成後可按受訪者意願全部銷毀
詳情及相關安排請聯絡Tg @protesttoo
女神咁細波 但佢盔甲做到咁大波 咪好空虛
一個日日喺天堂島度假happy
一個日日要去唔同地方做任務 仲要寫report
中東血統喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞