神奇女俠 Wonder Woman 1984 預告

388 回覆
90 Like 21 Dislike

diu
美少女戰士可恥
https://youtu.be/GxtiByx_Zec
兩睇啫 有人話似 有人話唔似
你比較完都話唔似 咪唔似囉 安咩樂啲
dceu抄唔抄marvel都係柒架啦
hi 150
贊仔dc一早仆晒街啦 唔洗想
我係見啲人雙重標準姐 兩邊都奶共 淨係屌一邊?
Inception夠有畫面參考007
Joker都有好多畫面參考Scorsese戲
咁比法真係沒完沒了
唔好咁啦人哋戲都未上就死要話人柒
DC出緊watchmen, V, joker, nolan3部曲呢啲套套經典名作又唔見人
講柒嘅講嚟講去咪又係嗰兩三套
Marvel要數柒嘅起我是但講都比到幾套你啦
呢個好耐之前啦 唔係跟套戲出
其實美漫撚本身都知

原來真係盲嘅
joker, V, watchmen係咩嚟?又選擇性失明?
衰啲講,論動作畫面除咗ca2叫好啲之外,Marvel仲有邊套係見得人?
其實有時唔係幾明點解鐘意marvel就要屌柒dc

唔可以兩樣都鐘意,鐘意spiderman但覺得antman悶,鐘意joker但覺得aquaman悶?
joker 10億
水行俠11億
又真係幾仆街
又選擇性失明
咩野雙重標準
你咪搵個d淨係屌一邊奶共既人出黎囉
你自己其實都係一樣
屌dc奶共 但繼續睇marvel
總之自己鐘意既就一定會選擇性失明咁去支持
唔好再有口話人無口話自己啦
我就認我不嬲睇戲都唔會理佢咩政治既
我幾時淨係屌dc奶共完全同我意見無關
我係講緊marvel嘅post實有人出嚟屌睇marvel奶共
dc post就一個都無 咁究竟屌marvel嗰啲係咩人呀
Dc奶共奶到中共自己都頂唔順唔俾joker上映
咁你咪捉哂佢地出黎公審囉
又好似以前咁cap哂圖 邊個淨係話marvel唔話dc既都要公審
唔好咁小氣啦 覺得人地淨係針對marvel
marvel fans:
因為dc del post
所要就係奶共!

要插就插埋dc啦
小氣到
Fanboys可唔可以唔好咁on9, wonder woman post就討論番wonder woman, 又搞撚到係度講marvel vs dcon唔on9 d
無喇?
Scarlett Johansson
上一集首歌都幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞