神奇女俠 Wonder Woman 1984 預告

388 回覆
90 Like 21 Dislike
自問都唔算咩diehard fans
marvel DC兩邊都睇
但SS as a film itself本身已經係fail
真係DC games cutscene仲好睇
arkham series個batman
harley quinn套spinoff都有伏味
losers/outcasts聯盟黎講GOTG1真係拍得好好
好笑?
有無睇佢上d late night show
問個host what do u think of my breats
GOTG係成套戲用懷舊配樂做主導
Thor3 變左玩懷舊電子音樂但唔係主菜,成個Art Concept先係佢特點
joss
咸濕笑話
thor 係預告片炸bo
套戲入面點睇到80s feel?
WB肯直接拎返Arkham series黎拍既話一早搞撚掂
joker同ww1個時都係有新聞講內部話差
又廢人武功~
其實睇廢左武功既超人有咩好睇
無左甲既IRON MAN 又有咩好睇

同埋一直想知其實佢係咪刀槍不入
點解成日要用隻手去擋子彈
做乜9
Thor3玩懷舊電子音樂,冇話80s feel
而且我而家都係講緊預告片風格似
Joker上映前聽親啲影評都好正面

5月個時

下年係女英雄鬥女英雄
大家d動作戲好似都唔差
唔係話1984係續作但故事上唔會接第一集咩
arkam series劇情有 動作設計更加一流
this is how batman fights!!
新batman ....由選角我已經覺得唔掂
又要post 又要delete
話說 今集係搵Hans Zimmer做配樂
好似真係有隱形戰機
佢馬路跑時,飛索可以扯到咁遠
應該係索到飛機飛走
Chris Pine
邊幕?
發覺講dc一定會有人講marvel

講samsung一定會有人講apple

講美斯一定會有人講c朗

永恆不變既定律黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞