神奇女俠 Wonder Woman 1984 預告

388 回覆
90 Like 21 Dislike
marvel fans而家得返兩個低質
唯唯同隊長
而家大和解時期,得呢兩條友重柒撚慒慒周圍吠
個POST去咁多頁,只識私怨兩字不識羞恥兩字
唔係當「大家」係「背後」真係認同你 無屌鳩你掛
我以前都入過marvel小圈子post嘈
所以都無咩資格講
但到左而家咁既時期
隊長同唯唯仍然會入dc post引戰
明明已經無人理佢地 但都要入黎串串貢咁
好似好好玩咁
由其個隊長
話唔定而家係想當BVS,JL無發生過
慢慢分化飽佢啦傻鳩
嗰時敗走又話咩有第二個ac好撚型咁屌住走
依家得閒出嚟抽兩句 扮撚晒野唔係私怨
私怨同羞恥你都唔撚識
CCTVB 師奶劇情節
Netflix今年嗰幾套戲咁低票房一定全部都係垃圾
抄 TDK Batman 綁走人上飛機?
https://lih.kg/1779047
弱智唯入去屌人未

人如其名
M狗阿唯真係肉撚酸
唯唯只能夠入返小圈子post講
你班dc狗繼續互含啦
唯唯出現了
Diana老母今集係咪都有份
發現DC選女角係幾勁,連啲老女人角色都勁靚
//DC 全新電影《Wonder Woman 1984》(神力女超人/神奇女俠)首波預告於本週正式公開,Gal Gadot 飾演的 Wonder Woman 正式走進 1980 年代,經典反派角色 Cheetah(Kristen Wiig 飾)亦有登場,戀人 Steve Trevo 的復活更是許多影迷關注的一點,而 Pedro Pascal 飾演的反派 Maxwell Lord 則仍在鋪陳其謀略過程。

近期導演 Patty Jenkins 接受不少媒體訪問,分享道製作團隊已對《Wonder Woman 3》有著明確的拍攝方向,更將打造另一圍繞在位於天堂島(Themyscira)上的「Amazons 亞馬遜人」之外傳電影,而目前 Warner Bros. 尚未證實此消息。//

係就快啦 唔想等到gal有老態時先拍
究竟Chris Pine 點解冇死到,冇死但又唔會老
雖然DC戲唔係好岩口味,但Gal 真係靚過晒所有Marvel 女星,真正女神級,黑寡太矮同時又太豐滿
aqua man sucks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞