[HWTL] 黑警死全家,唔反肥布討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
夾硬踢仲乜
走場啦屌
今場唔洗紅都打小個
艾堅遜
肥布真係戰術大師諗都諗唔明點解咁換法
40M
40m
40m
40M真係Tortola loss
睇杜生開球波好似贏緊兩球咁
3場0分絕對係布狗責任
俾呢條撚樣射世界波
個場空到好似睇緊新特撚咁
修同屈都贏波
10M買朗當無resell value 定 40M total lost
邊個蝕多d
Keith Downie @SkySports_Keith

Steve Bruce confirms 3 of the 4 withdrawals are hamstrings (Shelvey, Schär & Manquillo) and Willems with a groin strain. Deandre Yedlin has also broken his hand - but “manfully played on til the end”

Jack Colback has injured his knee in training and faces up to four months on the sidelines, putting paid to any chance of a loan loan move away from Newcastle this month

而家同尾幾隊得返幾分差距
反布之路原來都係咁易行
傷咁多件,有籍口買人啦
有籍口但唔買

最多借用
其實同18名差5分,同第6都係差5分
無杜生肯L定降班
傷乜都得,千祈唔好杜生有事

星期六大家可能見得返沙維....特同紅毛

尋晚講波佬成日將舒維講左沙維,原來有暗示沙維特返嚟
25人list要放人先有quota 俾佢哋上
其實都係掋死. 3場都唔輪換下. 有Ki, 又唔用. 條後防上場已經出事. 今場又照出. Cls. 連續2場輸送大禮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞