[HWTL] 黑警死全家,唔反肥布討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
阿米朗唔洗抖?
收牙朗好喎
差d5粒
杜生條近柱
妹頭咁都無份踢真係on9

搵個閘踢翼
迪基亞終於有機會入鏡
沒左hayden 補位真係唔掂
拿 三個同場 滿意未?
基狗而家連Finishing都冇埋
喺英冠先有
因為呢度係英超,如果muto可能入左
有冇人覺得細長工仲穩定過大長工.....
大長工今年真係同上年係兩個人黎
大長工變返英冠級數,拎住個波都唔識點保護,比人一拍就甩
同光頭一樣要有hayden /防中先逗住先掂
肥布淨係識教後衛,唔識教中場
班後衛又咪肥賓教出嚟
正確啲嚟講5後+2中中都係肥賓執出嚟最啱而家呢班球員
而家次次轉532都出事,肥布跟本教唔到啲球員轉踢其他陣式
有無人覺得而家防中好大問題
以前就話有Diame 點衰極都好過而家呢班防中
肥布睇下説明書啦
https://youtu.be/_QsW2jPGzt8
其實無乜問題,Hayden ok啦
只要記住我地係下游球隊
有贏有輸係正常
仲要傷左幾件
就算上場532贏到水晶宮其實都係好好彩
踢落其實同對白禮頓屈福特果兩場差唔多
主場比人屌到搖搖欲墜,最後拎一分完場

布魯士都仲係唔明atsu點解會要落場踢
打反擊得阿米朗一個有速度既進攻點對面跟本好易守
未開季已經講咗最好hayden無病無痛
成隊波根本無一個中場有佢咁強既攔截能力
隊入面其餘既中場無一個做到佢既野
更加唔好講今季大佬唔知點解護波能力差咗咁多
係中場截唔到人波+係自己中場比人截到波=尋日果場波
所以唔係好明ki點解完全無機會
理論上大細工同ki都係差唔多果類型中場
大工狀態麻麻就應該比其他人試下
muto未必比到尋日第一球gayle傳返入中間果腳波
不過一個連單刀都唔識入既前鋒都叫價15M真係痴撚線
不過講返D正面D既野,祖連頓上場真係踢得好咗
開始有少少似rondon果隻力量型既lone striker
卡路爾真心唔多適合踢541既1,佢真係太慢
Newcastle have conceded just 7 #PL goals at home this season - fewer than any other team in the league

肥布
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞