[HWTL] 黑警死全家,唔反肥布討論區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
呢40M 應該TOTAL LOSS
麥明詩抖4-6周 仆街啦今鑊 好彩呢幾場拎左啲分
等佢復出就再打護級
屌而家個個禮拜最爽就係睇佢扭波扭到跳舞咁
放心,仲有艾素
艾素係唔差 但麥明詩太搶
雖然無咩goal同assist 但次次都引到幾個人mark同搏到罰球
可唔可以擺返阿米朗去左翼,上場尾段踢返左邊一陣好似順啲
其實上場出C7都轉左個陣,類似3412,最前係美心拍C7
訪問C7個陣佢話係肥布戰術要求,仲話唔聽佢講,可以聽邊個講?
戰術大師肥布
正路係出艾素,不過睇外國文講,可以試下將J9打左邊,踢返上年佢係賀芬咸個位
J9都回唔到防。。。。
其實佢上季係賀芬咸 work rate好高,助攻助守,係今季過黎打中鋒位先唔回防。

跟住kk之後咪頂唔順走左人
佢跟本係打左翼...
打右cut in 唔係佢家波
atsu係麥明詩未踢得之前係成隊波入面踢得最好果個
希望唔好雪到唔識踢波就真
仲有單,KK諗住買Modric,無錯係世一Modric
但Tony Jimenez同Dennis Wise當年話佢唔夠班踢英超,
結果嗰年係簽咗Gutierrez同Guthrie

不過就算買到,佢嘅仕途可能變咗另一個Hugo Viana
Jonas都算
加夫里依件完全唔知做乜七
兩個都算係咁。。。你諗下alan smith
經典啦
大撻射自己龍
話時話
佢有用過前南華明叔畢特
Smith 真係經典,俾captain 佢做已經夠笑話,仲要輸俾曼聯半打果時自己申請紅牌出場

上面guthrie 算啦,年輕球員又平,好難要求咁多,仲要當年中場無創造力
Guthrie英冠果年升班功臣嚟喎
Barton去咗坐監果期靠佢頂
黎左紐記變左第2個人,明明上季打賀芬咸打得幾好,不過佢上季打左翼為主
所以收貨啦,無得要求佢咁多
Guthrie算唔錯,識派牌 / sub下卡巴爺
有期中場中安迪菲爾搭住畢特,半場都過唔到人地
唔好再講 講真自肥賓教後 隊波係悶都有嘢睇 算半擺脫黑暗期
咁多傷兵 今場都贏就迷布了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞