都唔知50蚊速剪點生存到

302 回覆
797 Like 36 Dislike
本來有個跟左十年既髮型師 但係次次BOOK好時間都要等成粒鐘 次次未剪就訓著左 所以轉左去速剪 剪左4-5年最好係行開唔同區想剪就入去 平起上黎荃灣有得買COUPON 30幾蚊就剪到一次啦
屋邨樓下剪40蚊 岩岩剪完
老師傅手工好過啲8 90蚊單剪
洗錢?
好偉大。。。。
男人去到都係剷偷薄剪碎

50蚊邊有要求
屋邨真係睇運
試過有次剪完 敏感左好耐
仲有次係個阿姐 佢貪快夠膽死u字咁剷
對唔住,借個位宣傳一下,特首選委過半有望。

特首選委戰線 — 七個同行手足,成立工會,重光勞工界!只剩唔夠四個月時間!
https://lih.kg/1768465
咁搞笑。。。。
係咪荃豐
我自己剷都一星期一次。。。如果個個都一星期出去剪一次都唔少客。。
唔係嘛。 我都好短, skinhead 3mm, 都係2個禮拜剪一次, 你點可以一個禮拜剪2次。 剃鬚都未有一個禮拜剪2次啦。
利申: 真係自己買刨。
可能真係周柏豪
租=250000
女人錢最好賺 染個頭成千蚊
有時淨係去洗個頭都成舊水
其實係D濕鳩 mk 仔先會咁資整, 以為溝女要靠個頭。
速剪鋪係比啲新手練手既地方
人地做靚條數就上市啦

現在香港只要你門生意係有機會開分店就有機會上市喇。
朋友做速剪,50$一個,一日做15-20個,忙起上黎可以做30~40 個。扣埋租,電費果啲,得萬5 蚊 ...

同係出面做salon 單剪200$ 果陣收入差唔多,速剪客多唔駛儲客,多walk in

但後來勞損剪撚到手指風濕
男人外表黎講基本上係得個頭最易出事
返工最成日聽啲人笑就係「條友個頭搞咩」
溝女靠個頭係咩玩法?溝女最緊要係面皮要夠厚同識講野、細心
柒小陣啦
知唔知咩係速剪
我個度洗剪吹平時1千
唔通我又拎黎50K/1000咩
你都幾樂觀
建議你唔好開鋪做老闆
蝕死你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞