都唔知50蚊速剪點生存到

302 回覆
797 Like 36 Dislike
Sorry 應該係qb house
少人會剪耐d
一日33個有幾難
5萬隔離鋪賣童裝衫超多人買,樓上勁多補習社,呢間就算十萬蚊租應該賺到笑,所以想睇下附近咩鋪有得做,係奇怪速剪50都做到
都要食飯㗎,一陣見係好生意隔離開多幾間,咁辛苦仲要驚無客
宜家加咗價啦得七十蚊
一個鐘得幾個客算賺到

其實咩人會係速剪度剪髪?
咁求其剪個柒頭出黎點見人,果一百幾十蚊就好心啦
請善用不推文回覆
垃圾post都上熱門
所以收租佬跟本係蠶食市民勞動成果, 一日唔推番地產霸權, 香港基層都係玩撚完
民間人權陣線 Civil Human Rights Front
11月29日 23:08 ·
【#重要通告 12.8 集會改為遊行】

重要通告!民陣原定 12 月 8 日舉行的國際人權日集會,將會改為由維園遊行至中環遮打道,現正等待警方發出不反對通知書!

我們亦準備了宣傳今次遊行的海報及單張,歡迎各位手足下載自行印製。

12.8 維園見,願榮光歸香港!

點解生存到?因為剪得快囉
睇見都覺得慘不過咁忙手慢啲都係食唔到飯
有好多都剪得好求9其幾分鐘搞掂一個咁不過50蚊就算啦
做左10年salon轉左自己開舖做$60單剪你問我答
https://lih.kg/1059721
荃灣邊到100呎要 5 6萬
我知早排有啲2 3萬就租到

你有冇諗過其實間鋪係佢既 佢係搵下啲世藝做下
我記得之前有人講過話剷到生瘡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞