12.8見! 般尼茅夫 對 利物浦 1

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
唉屌我半年前已經plan左想去 但時間撞左其他野去唔到 你用咩途徑買飛?介唔介意講張飛幾錢?
Berge 呢個反而有機
精髓
利一月買人
我唔戴gear係前線作戰
原來佢係genk隊長 依家先21 2年前已經踢主力

利有鋪隊長收集癮 睇佢講野好成熟唔似21歲靚仔 英文冇問題 唔似基達緊要磨 趁佢未爆 唔會開天殺價

30-40m買到都算good deal

要同車搶 佢又利迷 想係anfield踢波 呢2回合打過利好感大增啦 想跟daddy學野唔奇
https://youtu.be/R-MwYLNVm5Y

B2b好撚想要呀
廢事煩Hospitality
$6000
但睇利對獌都OK啦
睇過2場,一場學神,一場king
好想有時光機 現場睇全盛king 踢波
67了,黑金都買左兩件
今年大出血
黎緊拎到世冠既話又實出特別版

但我唔介意下年有金章再出血
如果要買野,早d去
我排隊印歐聯版,排左半個鐘
我上星期先去完anfield 睇波
下年有金章你肯定買哂22個人
唔好咁癲好冇
跟唔到
我都諗緊下年印乜好,現役得R26
到底係MANE定VVD跑出
lm
大舊岩哂高普
如果買佢,古積88
利物浦半場領先1球,利迷:『1-1準備。』
利物浦半場領先2球,利迷:『2-2準備。』
利物浦下半場領先3球,利迷:『不要忘記精官的教訓。』
英國體育網站專家更分析,羅渣士其實是參考了高路普及哥帥的戰術思維,兼且成功融合成自己新的一套體系。譬如他安排了泰利文斯、艾約斯佩利拿及古士麥迪遜三位活力十足的年輕攻中,在對方三閘線及對方禁區邊不停作互傳滲入,便是仿照了利物浦現今文尼、沙拿及費明奴的互相配合;而李斯特城兩位年輕當打翼衛列卡度彭利拿及捷維爾,其出擊模式及互相配合,常見大腳左右互傳予對方,亦是利物浦阿歷山大阿奴及羅拔臣的合作翻版。至於曼城前兩季在中場以防中費蘭典奴,支援攻中迪布尼及大衛施華;羅渣士同樣安排了安迪迪以支援泰利文斯及占士麥迪遜。
第一週靠得失球排榜首,熱迷:「唔好咁痴線啦我哋上年歐聯亞軍今年講緊英超衝冠呀,捧隊波捧到咁自卑就咪撚捧啦」,利迷:「下場all in對家等上樓。」
而家緊係all in 2:1上樓啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞