12.8見! 般尼茅夫 對 利物浦 1

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
b2b黎?
寫就寫dm 但似b2b 少放長波 自己突破分波 又攔截力強個隻

高daddy鐘意個隻全能中場
屌你攻中都未買
又一件b2b
會好想買囉,有咩點
利個體系都唔雖要10號攻中
Playmaker 係兩閘,中場梗係要啲b2b 同埋純防中逗住
依家個戰術唔會再適合25古呢啲唔洗佢返後場嘅10號攻中,鳩出古一招衰咗之後隊友執屎,利已經唔玩呢套
唔覺
佢好撚海鮮
D易食既永遠食唔到
Travis scott著利狗波衫
想像唔到
唔好搞笑啦
Nike可以幫你入fashion界
你睇下祖記波衫玩到出神入化
Psg又係
Nb拍馬都追唔到
邊個會同你講款
唔好痴線啦
你覺得而家進攻勁啲定古狗個陣1718頭半季勁啲
唔好話個年啦 我都幾肯定古狗成熟左之後攻擊力就冇試過廢過而家
唔係高普唔用呀 係佢冇得用咋
prime古狗當年同世三 kdb同lv
比你講到鳩出要人執屎
有古狗個陣利個戰局控制力邊有咁好

我就寧願好似依家咁 就算攻唔入都穩陣守到完場贏
依家呢個踢法先爭到冠架麻

你睇贏冠軍個d隊都會有ugly win控制戰局能力

隊隊都係上年曼城場場輕輕鬆鬆咩
今年好多2:1
都真
但我覺得個陣控制唔到戰局既最主要原因係中堅龍係老虎同屌卡米
唔覺得守得好,甚至好多場都打得唔好
係班友贏左一個冠軍後,心理質素異常咁高
換作以前,李城,水晶宮個2分,維拉個3分一定會失
甚至會輸埋比獌
一隊波要有攻有守既,多啲有用既人多啲變化仲好
而且今年利我都睇唔到有幾穩陣守
天氣凍 好彩有轉會news J下取暖
我覺得都關攻擊事
前面攻力差左好多
Taa同robbo下下要谷到勁上
沙拿狀態幾差就唔洗多講
咁都要留埋打比先炒
上場被絕殺都應該要炒啦,
我都認同如果25古唔走,今日唔會有雙閘齊飛呢種打法,但依家就算搵個更出色嘅攻中,攻強守弱,你就要逼返兩閘唔好壓咁上,好似哥帥有幾場見Walker 壓太前都會屌柒佢,有幾場逼佢最遠都係切入去頂防中個空位,但如果要TAA 同Jelly 留喺後場就太浪費,攻中/兩閘齊壓上,輸反擊又輸到on9

我係認同高Daddy 買中場最多買box to box 呢個方針
換左老虎
入多隻法賓二世
呢件正
La子完約搵佢頂都唔差
如果要升級 我地現有既勝利11人打法
一個B2B 或者全能中場
多個一線中堅 (要唔易傷)

後備閘 中場都要搵定D 幼幼接班
仲有後備左翼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞