12.8見! 般尼茅夫 對 利物浦 1

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
渣ga
渣ga
真係17m嘅 應該都去德國rb架喇
點會益人
然後我利再下季71m買佢返黎
高普係12月又做低一個領隊
jonjo又入波
邊爐唔傷,Berge 都要代替米叔個位,祈求基達健健康康
berge都應該唔平
FSG 買人啦屌

12月6日訊據報導,著名足球裝備網站Footy Headlines發現,在Nike與利物浦的讚助合同中,除3000萬以外的固定贊助費外,耐克還需每年向利物浦支付許可產品淨費用(淨銷售) 額=銷售收入-銷售退貨金額)的20%(鞋類除外)和許可鞋類淨廢物的5%。
除此之外,nike還需做到以下幾點:
1.生產至少兩個Nike控制的全球性品牌產品(例如AJ)
2.與第三方品牌合作,包括與美國市場的主要運動隊(例如NBA的洛杉磯湖人和MLB的波士頓紅襪隊)合作生產產品
3.和至少三個非足球類的巨星運動員以及名人(例如詹姆斯,小威,德雷克和特拉維斯·斯科特)合作來營銷利物浦相關產品
4.在全球人數眾多於6,000家官方商店(其中500家應歸Nike所有或控制),並在全球共有13,000家Nike商店中銷售利物浦許可產品
5.通過Nike官網在過多於51個國家/地區上線利物浦許可產品(Nike保證,自本合同允許之日起,可以在全球至少6,000家商店中銷售許可產品,其中500家為Nike自主擁有或 控制)

來源:footyheadlines
上年nb賣衫賣咗幾錢?
nike多3-4倍都唔出奇
終於明點解唔出沙基利
一出佢唔係大炒人就炒領隊
高daddy真係用心良苦
想睇下AJ x 利 會點
領隊殺手
公牛Jordanhenderson
Nike 好聽就複古
難聽就鳩hea
Nb 最少整左兩件我睇左十幾年利最好睇既主場
肥沙
仲要成日打後備
佢同美羊係咁射失
但Nike 名氣市佔 差不多全球top1,2

盈利上 Nike好太多

望就望fsg賺到錢 買多D新星
覺得佢同熱刺個摩拉都好撚勁 但成日做後備
阿又贏唔到

蘑菇系列

雲加 愛sir
呢件berge咩料黎㗎
有冇人有睇過佢
拿卡有射手觸角 算強化版力子
摩拉其實踢法似son, 埋門能力冇咁高 但走位同盤扭都掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞