12.8見! 般尼茅夫 對 利物浦 1

1001 回覆
13 Like 4 Dislike
有無利高清電話 wallpaper share
沙基利勁撚過沙拿 踢落有加成
今年
用屎眼睇都知文尼勁啲 就算入少過水貨都係咁話
Liverpool name strong Fifa Club World Cup squad

https://www.bbc.co.uk/sport/football/50668982

Liverpool squad: Alisson, Van Dijk, Wijnaldum,
Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Elliott, Williams.
點解咩事都唔敢問 隨口問好正常
驚比人話厹?
水貨今季有時表現得好似啲中下游翼鋒咁,交又交失,扭又扭唔過,射又滾水淥腳
希望佢快啲操返起

交屁
交失同帶波呢啲都算 當佢個排唔好彩
屌你有幾個月時間見到佢單刀都知佢炒
一場平均炒兩三個咁
加加埋埋應該廿球都有
睇撚到個人勁撚燥
唔係十二碼佢射 撚有得爭神射
on9son
一哥好似會請返耶子
對上一個贏到利記既一哥領隊就是耶子
椰子是茅菇的
有咩網可以重睇成場波?
但Williams, Jones, Elliiott, Lonergan, Brewster呢d點解唔留嚟對維拉
去到又冇得出,上季個歐聯又唔關事
我覺得世冠4強係可以試下Brewster/67/Jones
對手應該弱過維拉
維拉果場預左輸當攞下經驗
但世冠4強一出事就少一個冠
因爲出佢地踢維拉一隊都唔見得會贏到
帶佢地去感受下好過
俾著你係Brewster都想去捧杯多過踢場領隊都wfc既比賽
高普要d新仔踢完聯賽杯就趕去會合
虐兒
去打返fifa啦 唔好ff咁多
買包皮啦 3億砸落去
好似打咗維拉,再去世冠盃?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞