又一城大討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
有無人知又一城開翻未?有無扶手電梯開?
又一城開翻 時光隧道未
有冇人知grade想申請appeal點搞?send email俾老師?有冇template
又一城開翻 ,時光隧道未
有冇人間hall突然冇咗網絡
之前冇試過 唔知router問題定city問題
唔知會唔會有人有興趣喺頭Post加啲交通內容

提下大家
城巴22(又一城 <> 郵輪碼頭) 設轉乘優惠
可以喺富豪東方酒店(或譽港灣)轉乘796C/796X往將軍澳 合共$7.9
22線30分鐘一班 所以其實只係適合九龍塘去將軍澳,掉轉會難就時間

另外去安達、安泰、寶達、油塘行去石硤尾搭214其實好似唔太遠
好可惜214係收工時段好難搭車
本身已經等15-20分鐘一架
點知等到又滿座
車頭已經企爆曬人
要再等第二架
不過佢好在可以係屋企樓下有站
Send email問老師拎細分
叫佢睇下有無出錯
收工時間石硤尾係難上車啲嘅
下次等緊車有時間可以email交通投訴組嘈下

試下有冇機會加車啦
或者有時你投訴完九巴嗰牌會開準時啲

之後又變返以前咁
少驚
本身Waitlist 依家入左
想問Exchange嘅interview好緊要?In得唔好係咪玩完?
CS3481同CS4386
二選一點揀
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

https://petitions.whitehouse.gov/petition/appeal-add-genuine-dual-universal-suffrage-hong-kong-part-phase-2-agreement-between-us-and-china
要求香港真雙普選作為第二階段中美貿易協議一部份

而家美帝要求強国簽左第二階段先撤關稅
所以強国一定要被迫情況下同美帝簽協議
香港要搭順風車

另外, 所羅門聯署:

https://petitions.whitehouse.gov/petition/beijing-2022-winter-olympics-corporate-sponsors-dont-deserve-tax-benefits-so-dont-help-them-fund-ccp-propaganda-again
ge area 3 有冇邊科係好grade?
Earthquake
好多nds, 記完腦結構仲要溫所有花樣既probability, 好彩上個sem唔洗考試, 唔係仆硬街
利申 D
ielts 得6有冇得去exchange
我覺得睇間U係咪講英文,譬如uk嗰啲咁一定要6.5 or above啦
點睇exchange host u 有咩course 揀?
22又一城逢15 45分

仲可以轉608 去港島東 有轉乘優惠
邊個逐個負皮咁得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞