又一城大討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
係唔係要去約時間check 之後先再約洗牙 分兩次咁?
Yes!
認同
洗得好仔細但洗完痛痛地,流dd牙血咁
仲會教你點擦牙
上個sem讀完
伏就唔係好伏,但上堂要專心少少jot notes,之後每星期要交份200字既learning portfolio
好似好多workload靚唔靚grade?
On9一問 GE2412 A01即係咩 無時間表顯示嘅?
GE 2410 English for engine
John Wong 好唔好架?
Killer?
兩個負評即係好伏?
冇記錯英文 GE A01 係比系統分係咪 pre-reg
舊 system 應該有寫明
CB2201 operations management想用C01換C02有意留tg
請問reg 科system 點轉返去舊system
搵唔到個制
灰色字
Or
右上角search add...
睇下每個禮拜200字既asm對你黎講負擔重唔重

個200字其實都係叫你概括個個week既lecture重點+少少類似延伸部分咁,只要上堂有聽有jot notes都唔會爛既

佢有兩個lecturer,頭5個week係個鬼佬,打後係個女既大陸人(?),佢地會係佢地教既咁多個week裡面抽一份learning portfolio出黎計分,而你係唔知佢會抽邊份既所以都幾撞手神

之後去到尾會有個group prj同test,grp prj除返開每個人平均都係負責2-300字,至於難唔難就睇你搶唔搶到啱自己心水既topic

So far個grade都一般般唔上唔落咁
如果搵到人互相調班 係唔係send email去department度調?
星期六有冇人收add drop form
唔知酒精搓手液機同外科口罩洗唔洗幾千萬呢
呢個時勢真係做一篇都唔想
Shit姐係冇得走堂, 仲要9點堂
希望waitlist入到想讀果科
幾時先派GRADE
8號
睇咩department
但是有9成department 都唔開門
放mail box咪得
求放cs2311 LA1 薄酬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞