又一城大討論區 (21)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
想問下financial management 邊個教得好啲?
想問下新system調tutor時間係 剩係同時add CRN同drop舊果個tutor 定係要連埋lecture一齊drop完再add
想問下其實係咪可以照用舊system reg科
你地覺得個新reg 科system點?
我覺得好慢
以前10秒內可以load完
今次要load成10分鐘先reg到
同問
試左 可以的
代POST
收MKT4637 not for mkt位
可面交
t.me/KatoMegumi0923
覺!我都load 左15 分鐘先得!
真係好彩無聽佢老點照用舊system
新嗰個system慢過阿婆過馬路 唔好用嘅
我用新嘅無事
一分鐘reg完
用舊system都ok快 事但啦reg到科讀就算
想收+1
得20個位點夠人爭
有冇話一個course要有幾多人先唔會被cancel
利申:reg咗科比較少人揀嘅
想問下新嘅系統係唔係就係year one sem a 用開嗰個?
想問如果closed section係咪paper add唔到?
好似15個
利申:之前讀過一科得16個人
最低紀錄係3
有冇人知prerequisite and test score係咩error?🙏🏻
有冇course得1個位而又真係成功開過?
ma dept今個sem有2科major electives得1個位,好奇怪
新system真係好垃圾 揀reg邊個sem都load成分鐘 揀完又load幾分鐘
個版面仲要搞到勁亂 好花巧 好似將舊個啲嘢全部炒晒落同一個版面咁
舊個個又快 功能分明 個版面幾行字一眼睇完
利申 填咗份survey
果2科開得一個位既擺明係為你而設,等你畢業
我講果科3個人係原本有90幾個位,用lecture hall上既course估唔到照開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞