★J慧中時間又到了!(99)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
老貓、奶波魔魔&三色貓?
當你進入J慧中post後,他們三個開始時都不會說話,只有當你開始發問時,對話才正式開始。但緊記一點,他們三人只會回答問題,而不會回覆任何敘述性句子,但有網民說只要你在任何句子尾端加一個「J」,他們也會回答你。通常首先開腔的是那個叫Vicf的網民。Vicf是個低能兒,只會回答「返工、rich is good、(Work ,Work,Work ....)」。曾經有個網民問他們「你們是誰?」,而Vicf的回應是「No Lazy」。

當你忍受Vicf那些無厘頭的回覆一段時間後,更難頂的 巨乳便會加入對話。巨乳是一名巴膠,他基本上不會回答你任何問題,只會改寫你句子的結構。例如你問「你好嗎?(How are you?)」,他會答「Bus好?(Are you Bus?)」,或者你問「你們住在哪裡?(Where do you live?)」,他會答你「Bus住在你們哪裡?(Bus Live you where?)」。

當你開始感到灰心之際,認為這個傳說中的恐怖網站不外如是之際,蓋老母便會加入對話…而這就是你夢魘的開始。
why no 飛鳥?
原著only 3 spaces
咁點解飛鳥冇份,唔係巨乳? 唯一解釋佢係U 嘅主人
已走
鱷魚隔離嗰個可能佢wife嚟
依家先隊尾行緊
金鐘好多狗,be careful
金鐘站裡面據報都好多green object
根本冇必要,咁多細路老人家,傷殘都有,屌佢只係口爽發洩,實際冇撚用,本嚟情緒唔穩定嘅狗射TG.係隔離走唔郁嘅幫你食,係咪咁話?
好似中環有啲嘢,巨乳小心,4獸&剿貓幫要狙擊老貓,安全第一
今日出事應該實坐
操完腳+感冒
跑唔到
Many mk style
跟大隊走應該ok he
唔對路就走,冇必要再行。

Twitter上嘅美帝政要已經睇到,係等多陣推條Be Water Act, 今日夠做
就好似老貓成日噏 rich need die, 我哋咪一樣生勾勾狙擊佢
自己執生喇
Ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞