★J慧中時間又到了!(99)

1001 回覆
4 Like 10 Dislike
校方今日公佈的部分化驗結果,並不包括二橋附近、夏鼎基運動場及二橋附近宿舍的樣本。請同學及校友繼續關注校方未來發佈的完整化驗報告。

Source: https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?ItemId=1228564&csid=261_341

記憶中95年VCD好似仲未流行, 因為好有印象95年, 當年game都仲係磁碟版, 呢樣幾肯定, 當年第一隻CD game係黃金買既 star war, 好肯定係96年打後買, 95年我唔係香港成年
95年 CDROM好貴喎,多數人用緊floppy,why so rich?

一定係奶支

建議捉老貓去住半個月,我哋再去視察,老貓未rip可以入去
老貓喺95年港英時代已經奶支,唔怪得成日攻擊我哋香港人
果時手提仲未流行, moto過萬, 我第一部電話都好似97後先買
摺龜兩皮幾,水壺皮幾嘢,仲要電話費好貴,我有個係朋友唔要換摺龜平賣比我,半賣半送咁,CDROM嗰時都唔平,老貓有錢買,奶支居多
why
你最後一次睇戲係幾歲
u like bad condition???
老貓想去新屋嶺
支鬼式打飛機

支鬼:支那人can食草一年 美國人得咩?
老貓:me can生存in bad condition 四獸得咩?

支鬼confirmed
Have支鬼logic
我哋成日做運動

sick都好少

睇下邊個長命啲
X2
依家唔使上堂又join anytime
日日去操兩三個鐘
老貓點睇?

這不是段子!一位美國理發師,為一個白人免費理了發。第二天早晨,理發師發現一張賀卡和十二朵玫瑰花放在店門前。一個黑人警員得到同樣的服務,第二天早晨,他在店門口發現一張賀卡和一打炸甜甜圈。他又為一位中國人軟體工程師免費理發,第二天早晨,他的商店門前,出現12個中國人等著免費理發。
x3
X2
從我哋狙擊老貓3年,越嚟越多證據顯示佢係支鬼
老貓有小農DNA
12隻支鬼似4獸

成日話要earn money
坐bus車頭影 車程,跟住放上utube
老貓間接承認

4獸剿貓幫 = USA
老貓 = Chi Na

me say約95年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞