【長文】想知點解烏克蘭 Azov 比人話新納粹既入黎

254 回覆
383 Like 4 Dislike
push
AZOV因為個logo俾人屌Nazi
咁澳門司警可以travel ban啦
up
sorry唔小心負皮左
岩呀
武力要有,但係要識放識收
自己既身份要搞好
政黨同軍隊要分開
有槍有兵佢地無係基輔市中心大開殺戒玩獨裁,反而留守係烏東對抗俄羅斯既最前線,呢班愛國者根本一直等緊全體烏克蘭人既了諒解同支援

佢地呢一刻無可能放棄武裝,一放棄既話俄羅斯就會用盡一切方法內外夾擊佢地
唔洗特登收埋啦
支那依十幾年以為自己真係大國掘起
強如美國、歐盟、日本、韓國、澳洲、台灣都可以用錢收買,又冇人反抗到佢
啲污糟嘢放晒上枱面噉滯
要搞就陸續有嚟
都未贏點交俾文人政府
好想見下果四位Azov爸
烏東既勇士幫佢地拖緊時間,依家烏克蘭政府唔會敢再用軍警打壓,呢個時間要逐步建立自己基層組織,資本架構同產業。人地選擇去打仗,咁你唔打就唔可以hea, 用自己既專業去建設烏克蘭。

最緊要人口基數夠大,俾到資本家睇到有利可圖,借盡去做,最好借到中國咁too big to fail
所以就係人民分裂咗
你覺得佢唔識收?
佢覺得收咗先係唔識就真
預計到一定係是但一邊收皮,可能民意原因、或者武力逼使
一係就兩邊握手成立一個勢力對等嘅聯合政府,回歸用和平方法去互相制衡
唔係淨係因為佢logo…
有D前Azov成員係有邀請過美國一D認定係Neo-Nazi既人入政黨National Corps甚至Azov去做training

勇武係需要,黑警作惡,一定要受懲罰。
學到嘢
佢地係GONOR﹐唔好叫佢地Azov
香港既勇武義士都要清楚
你家同將來所做既都唔係為左大部份人謀福址
你地只需要團結自己,幫死去既手足報仇就得

香港贏唔贏到,唔係你地灑熱血搵命博可以改變到,如果香港人人心係碌柒既,仍然咁自私自利,佢地就要受番應得既代價。

呢一刻所做既行動,只可以不斷拖死中資企業,阻止中國進一步擴張
經歷過仇恨既洗禮先明佢地,試諗下身邊手足兄弟死淨你,然後你開始還到擊既時候,對面揾個牧師同你講放低仇恨,已經叫左對面對歉。
所以香港愛國勇武人士,唔需要去強求香港人覺醒,保護好自己先,同為死去既手足報仇。
係烏克蘭既某D地方某D文化入面,納粹德國並唔係全惡

單係呢句係西方社會已經好撚大單野

唔係話反對佢地, 但希望佢地唔會參與我地呢邊
原來你唔明咩叫「解甲歸田」......讀書少?
true
好老實講,二次個陣住係烏克蘭,波的三國同芬蘭,你唔會當納綷係敵人,因為佢幫你打柒蘇聯。
放心
我諗大家知咩事架啦
黎果D唔係Azov黎架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞