[撚仔聖誕死亡賽程]車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
十二月中會有聽證會結果
美隊係註冊左再借番去多狗半季
潘曉詠老豆老母慘變林奠condom
逃犯條例修訂失敗 佢地已經冇利用價值
條渣男住豪宅出入有保鏢 拉唔拉佢已經冇所謂
搵民建聯幫手既下場
世三排第13 仲諗著有頭10
Welcome Zaha
去利未必有正選 梗係嚟車 仲有一班frd子 唔係咁唔識揀啊
Didier Drogba says he refused to take a photo with a boy that he had promised his friend to take a picture with in 2009 after Chelsea's UCL semi-final with Barcelona. But because of the "disgrace" refereeing, Drogba ended up refusing. That boy was Kylian Mbappé.
我相信麥巴比唔係一個小器嘅人
個個都播入球球王片 夏狗就播黃狗鍚章片
仲要入個球係國家隊
Didier Drogba: "I want to pay my debt now."

Welcome to Chelsea Kylian!
Sancho去利記
我地Welcome Zaha
Mbappé Sancho 係倫敦買樓未
你可以買左先但唔註冊
好似利狗買基達都係早一季買之後下季先黎
Welcome!
Agent D
It’s Nottingham Forest in the @EmiratesFACup third round! 🤝
又可以出全青訓了
其實呢啲先出pedro佢哋唔好咩
雪到硬晒都要夾硬喺聯賽出
美國狗咁唔得
買咗註冊咗再外借 係禁令之下唔得
但好似基達咁就得
係一個agreement講到時邊年邊月幾錢轉會過黎
買咗 買埋熱狗返屋企食
買中堅就梗架啦, 但市面上既後防大佬仲有咩好選擇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞