[撚仔聖誕死亡賽程]車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
之前又話有sms同werner
西女人想平買xxx >>> 西女人好勁 >>>西女人買唔到xxx轉買dllm>>>> 西女人收皮. >>>>>西女人想平買 xxx

無限loop
小朋友先要選擇
當年牙朗賣比鍠狗應該收番唔少
呢家應該得意甲會要

藥鳩應該得番3500左右
星期六造愛!
人地啱啱炒領隊 幫人起機就有份
仲想做愛
佢地得一日時間準備應該做唔到d 咩
我轟最叻幫人破處

就憑呢句
🚑🚑🚑🚑🚑🚑
全部都想買zaha
頂猛狗條垃圾,成條中場upgrade晒
我信佢一離開熱狗仲有能力上返頂級
拎意甲mvp時明明已無限接近done deal
但衰紀律,度度都係唔要
西女人講價都用左一個轉會窗, 你地唔係以為冬季會買到人
醒起之前吹話車想買個俄佬前鋒
1000萬實力
8000萬國藉
我全部都要!!
最慘係番英超又變番垃圾

如果係trouble maker 但有料都會有球隊要

屌你番番英超又變番屎,點吸引人地買

佢上季真係話hold住ac條中場都唔過分
有佢冇佢爭好遠
利會放?
我係sancho都識揀啦
我轟d翼都老到要退休
大把機會打正選啦
Welcome sancho
messi neymar mbappe 一字排開
後上奪冠
仍然係蘇馬
核心!
The ban was reduced because Chelsea were only found in violation of 1/3 of the cases brought by FIFA. The fine was also reduced by half from what the FIFA Appeals Comittee decided.
如果要9000萬
一定係買Sancho
用左9000萬買chilwell=冇筆直買Sancho
寧願比多少少錢,就算好似美隊咁買左先再比佢用多半季,咁冬季條鋒線就唔使點執
果陣再搞條防線好過

呢家James 有機會上位,azp可補左閘,如果唔放走一兩隻閘就買佢咪隨時壓縮左James個上場空間
都好,要晒
一野吊落havertz 同 sancho
根本穩賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞