[撚仔聖誕死亡賽程]車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
幾時知appeal成唔成功?
唔想再見到zouma
雖然嗰球唔入但真係太離譜
真係好有板有眼
踢得好鎮定好有自信
呢種自信唔同大袋嗰啲踢到當自己球王

只係差啲經驗
踢多一兩年過埋20歲必成大器
白界線前頂空氣真係接受唔到
巴士足球 > 防守足球 > 進攻鳩猜足球 > 重用青訓
頂miss都算你 屌你上場差啲2:0嗰球係想點
呢條撚樣,真係好少可見到中堅球球都頂唔撚到,已經唔止無腦咁簡單
有腦識走靚位
跳頂timing又準
佢已經唔係炸彈
係原子彈

幾時射俾人地
普列錫:曾穿着車路士球衣在家中走來走去,那感覺真的很正

普列錫近日接受媒體採訪,在採訪中談到自己對於車路士的熱愛。

“是的,在頂級聯賽踢波總是會很有壓力,但我並不是很擔心,這對我來説也並非什麼重要的事情。”

“我只會專注於我自己,我為自己設定很高的標準,外界的壓力不會影響到我,我對自己的期望很高,我的身邊也有很多優秀的人,教練和隊友都很關心我。”

“説實話,能夠來到英超,來到倫敦,並且來到車路士效力時一件很美好的事情。”

“我必須要説一件事情,在今年夏天,我為美國出戰金盃賽之後,我就回到家中休息。”

“當時我家裏有一件車路士球衣,那時我和車路士簽約的時候得到的,我當時就一直穿着那件球衣,在家裏走來走去,那感覺真的很正,因為我太想為車路士效力了。”

消息參考來源: goal
差sancho同包皮
包皮唔會show我地啦
教埋下練好番黎啦干dad
美隊
叫佢說sancho過來
仲有清唔到傳中
上場西咸嗰ogbonna咩場清哂
Zouma清唔到仲要og
打sheriff90分鐘先失2分
屌佢老味
唔係zouma而家應該第二
一係送十二碼一係og一係任人傳中
痴撚線
懷疑有一半失波關佢事
下下清唔到俾人tap in
傳中任頂車路土
一係sancho 一係ziyech
Why not both
走安同pedro 係要買翻兩隻翼
一字排開!
dllm
買到真係唔好續安,前場6個位,tammy, sancho, ca, 佐, 高5個必然正選,剩返1個俾簡迪, 切, 袋, mm爭,已經冇計巴鳩了
其他青訓仲值得比下機會
蘇馬斷完腳踢左兩年英超都仲柒下柒下
留言置頂真係好有用
可以令各位都可以一禁就見到moses
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞