[撚仔聖誕死亡賽程]車路士球迷與祝福全港警察及高官死全家討論區

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
干蛇有愛人LKK就唔會搞搞震啦
如果干二 有 有鬥心 哥狗 ,加有鬥心 世三
再補強 ,唔好買埋 D DLLM
已經可以試衝擊歐聯

垃圾高層
冇架喇,就算唔係鳩層
班球員贏咗一季之後,都唔想再受高壓軍訓架啦
你唔洗回歸咩
無一個打得起
天氣凍 又懷念干爹了
因為佢都知自己垃撚圾
佐=沙維
高=小白
訓咗冇睇 想知transfer ban 有結果未
有冇人同意今季發揮得最好嘅中場組合其實係佐高MM
其實可唔可以簡打最後 推高佐上一格
利物浦5比2擊敗愛華頓,雲迪積克(Virgil van Dijk)防守時的一個鏡頭賽後在網絡熱傳,荷蘭中堅一聲大吼,對方前鋒隨即射失了單刀。
  鏡頭顯示,愛華頓前鋒小堅尼(Moise Kean)獲得單刀機會,雲迪積克回追已經來不及,眼看著小堅尼做出起腳射門的動作,在一旁不遠的雲迪積克使出了最後一招,他大吼一聲,試圖嚇一下小堅尼。不知道是不是這聲吼起了作用,小堅尼這球射偏了,錯失了一個破門良機。

雲迪積克一聲大吼
  網民們紛紛調侃雲迪積克的吼聲防守:

「雲迪積克用吼聲嚇退了堅尼」
  「他喊得是:拖拉機!」(註:小堅尼父親一直稱祖雲達斯欠他幾台拖拉機)
  「我在U16比賽中經常這樣做,結果被人叫做瘋子……」
  有過踢野球經歷的球迷,大概對雲迪積克的這一手並不陌生。有些朋友在對手射門時,會突然大吼一聲,嚇唬和干擾對方一下。現在看來,不止是街場有這樣的操作,就連金球獎排名第二的世界級頂星,在著急的時候也會來上這一聲吼。

「我在U16比賽中經常這樣做,結果被人叫做瘋子……」
咪啫係上季講既佐同簡調位
睇左咁多場 我覺得毒撚傷個期條中場仲生左
睇波台eric前幾個星期仲死撐
阿狗買電欺係good deal, 車仔無電欺仆硬街
佢肯轉軚未
用波一定係佐好
推進能力就高好
簡變左有d雞肋
但佢防守能力同覆蓋範圍係世界最頂級
三中堅真係為佢度身而設

干sir知條友腦衝血
特登打3中堅搵2個幫佢補位
干sir第二季好慘,佢值得更好
如果比班有鬥心既人佢會好成功。
佢打盃賽其實成績都幾好
依加國米班主又係中資
分分鐘又係兩三季課仔
如果干二 有 有鬥心 哥狗 ,加有鬥心 世三
再補強 ,唔好買埋 D DLLM
已經可以試衝擊歐聯

垃圾高層

干地教歐戰不嬲垃圾
想衝擊歐聯就唔會搵佢教啦
Kante入球能力仲高過另外兩位
個期佐高逗住MM唔錯
屌 今季安仔真係上晒力
係咪想我迷安
原來全世界車迷都諗緊星期六隊拖肥會打撚到全盛巴塞咁
返轉頭仲嚟得切
唔好同技窮得返留句屌你老母就當自己贏咗嘅傻鳩反安一齊
試想像一下擁有雲迪克係車狗唔係利狗
想俾RJ交下學費成材, 但又唔捨得azp bench
睇親佢果種熱血都好好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞