[ViuTV] 2230-2330 全民造星II [請用不推文回覆 劇透細字深藍色] [光復香港 時代革命] (63)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
花心唔怕認

MC今集喊都喊得好靚仔
Btw我發現B4仔仔都幾愛喊
Eagle喊過
June喊過
Jer喊過
Mc都喊埋
睇見都心痛

每日都不自覺要㩒黎睇 好似吸毒咁真係勁鍾意依個表演 champ到癲左 又要吹奏呂爵安世界第一!!
I’m trapped
Bad boy edan
之前係某星二參賽者嘅tg group睇到,佢用人格擔保JJ係黃到發光,同埋話佢都做咗好多嘢行得好前,只係覺得冇必要乜都拎出嚟講。 我睇翻嚟咋 唔係JJ fans
B4啲黃金眼淚多到
大家覺得會有邊10強

我覺得mc, k, jj, Oscar, aiden, 其他唔知
好彩hottick有save live
剛剛放工可以睇翻
其實黎黎去去係YouTube見到屌佢係藍絲都係同一個人,似hater喎。
其實我幾中意JJ
hottick話由千幾個follower去到宜家3千幾好開心
唔好俾佢停一定要繼續多

點解咁崩壞我都仲覺得呂爵安真係好靚仔好可愛
唔會同你相認但都想你記得我個名
你mon post嘅話唔該望下我個名哈哈
睇完兩日A組表演
好多人都比頭三輪分組賽表現好好多
火火個分組嘥咗好多人
好似jj唱得跳得rap得 但係對佢嘅印象只係A4組啲尹光style嘅表演
上個post有人話will有觀眾緣
其實都真係無講錯
因為佢個個高度黎講
佢既膊頭最窄 眼最細 仲要係單眼皮
比人個感覺和善啲 有種憂鬱小生既感覺
而且節目上令人覺得佢好謙虛 所以會比較有觀眾緣
而呀tank jj lokman個啲比人個感覺太英
眼神凌厲啲 就會有啲抗拒
Hottick個樣好似(金城安+送水輝)÷2
Lulu講咗咩?未追live
幾中意佢+1
造星一同二都係
參賽者唱到但跳唔到嘅話
都會過到關
如果跳到但唱唔到 真係易foul
除非真係跳到好勁
唱唔到真係好難搞

今年仲要有例外
唱唔到又跳唔到
成日話節目係要唔公平
要反映現實
都唔係要勉強觀眾接受唔ready嘅表演掛
啲參賽者成日話鍾意表演
但其實又未ready咁出嚟
無論係表演上 心態上
俾人彈又話haters gonna hate
你想表演啫
唔代表表演得好
你要觀眾俾機會
但邊個俾觀眾機會睇有質素嘅表演呀
瞓醒未
hugo 大王
星2冇個想睇
剩睇鏡仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞