[ViuTV] 2230-2330 全民造星II [請用不推文回覆 劇透細字深藍色] [光復香港 時代革命] (63)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
剩係覺得花姐曬咗班鏡仔
啱啱先睇完琴晚個集

覺得Jeremy喺呢次參與得太多

Ian Edan Frankie呢啲咁樣幾好

係可以融入到落呢屆參賽者嘅想法 係輔助佢地多

AnsonLo都參與得多 但佢係有本事Lead住全隊

但我覺得Jeremy係想控制

佢地想學B4 純唱歌

但大前提係B4 每個唱得 而C組

加上 B4仲有Eagle bb編曲

琴晚B組個表演無咗Eagle編失色幾多
jeremy點會想控制 點解你咁覺得
佢唔係出名就得人架咩
上天是公平的
阿神話佢睇咗2個post睇到凌晨真係好好笑
其實係佢組啲人要Jeremy操心囉
唔覺得Jeremy係想控制
Jeremy不嬲都對表演好有要求
佢嗰組又好多人都冇咩主見 所以佢先參與咁多
想問幾時有記者會
到宜家都忍唔住弱弱一問

有冇Will嘅fans覺得佢邊個表演最吸引

我睇咗佢好耐

覺得佢成個外型就同Shitty 含大入面嘅海量MK仔一樣
因為琴晚講個啲表演個陣

佢係最多意見

齋唱呢個項目唔係都係佢話要做架咩
8號
係奧海城
原來Eagle 都有睇聲林之王
我以前第一季完左都係咁loop 李友廷既歌
希望eagle 都可以好似佢咁成功
睇返噚日嗰集
Jeremy 提議唱 唔係佢話一定要做喎
我覺得佢提議有一個item唱都好正常
同埋首歌又唔係佢一個人揀
係成組嘅堅持
不過 哩一round比賽真係好無聊
之後又會有復活賽
唔知想點
節目組
睇翻尋晚果集
的確係Brian引述Jeremy話想做純唱嘅表演
但原因唔係佢想控制
而係Jeremy覺得佢地編左嘅項目冇類似嘅表演
仲有Mike呢張王牌應該要咁打出嚟
話想好似B4咁嘅都唔係Jeremy而係表弟
(但都唔好怪責表弟,可能只係剪左表弟講嘅呢次,其他人講左我地未必知)

就算C組做唔到B4嘅質素
都唔代表Jeremy lead唔住C組
節目強調左好多次
有一種悲傷係大家想突破先做
希望你會明白
Jeremy應該唔會想控制大家先咁做
只係節目剪接上令人有種咁嘅感覺
agger
點搞呀
用apps睇唔到既 重裝左都係咁!
認真 今晚到姜b 如果垃圾劇本仲係話A組輸就去佢fb個個po都屌佢內定 睇哂三組 第一輪同第二輪都應該A組贏先岩 聽到多 jj同hugo都覺得應該佢地贏
有屌魚 就即場屌9佢😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞