[ViuTV] 2230-2330 全民造星II [請用不推文回覆 劇透細字深藍色] [光復香港 時代革命] (63)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
rap唔通企定定陰聲細氣咩
直接用翻Angus段詞贈俾今round嘅評判:
你憑咩用你咁嘅準則為我評分
咁嘅品味扮曬態度誠懇

真心同班黑警無乜分別
總之每件事都有原因 係人地誤解
無唔公平 只係人地針對自己 自己永遠無錯 所以絕對唔會認錯
呢個世界就係咁
係咪hmv
https://youtu.be/noeMWB6Ao9Y

不過決賽又要投票有mirror加持嗰啲會有鐵票啦所以好難講
岩啊 做多幾樣又話混亂 似雜耍 專攻一樣又話悶 跳舞勁跳舞又話唔係搵Dancer 唱歌好聽又話唔係唱歌比賽 咁講系咩 垃圾評判 比咁低分因為佢地唔順氣比人屌 明明應該最高分 屌!
實力+樣嚟講 真係最屈機成個package
佢今年冇乜真正跳舞,一係影唔到,想睇好似上年跳Bruno Mars果D。
漏咗跳唱嘅話會話是但一樣未顧掂就專注一樣先啦

btw 唔好用5p字呀
hottick live話最長拍拖得3個月
係真唔係啊?
Tank咁多兄弟
George又有花姐
其他廢到咁 mc唔贏都難

好聽之外仲好有台風好撚型
好多一開聲就走音 真係好唔掂
知道 但佢地輸真係好唔順 成個比賽都好垃圾 上次姜b組輸屌魚已經嬲嬲地
咁其實JJ klau同aiden都唔差嘅
唱歌同樣
係唔差 值得頭十
但不及MC
好多師奶觀眾都唔識欣賞hiphop A 組
我見唔少人話angus拖累姜B,我黑人問號
Angus雖然串串地,但佢so far都幾好嘅
我覺得佢同隊長一組做埋LokMan and his friends仲啱佢
其實aiden又唔係真係咁差
咪話係viutv林鄭
「而且喺十強入專業大獎嘅比賽嗰輪,係需要咁多組去分5輪嘅比賽,每一輪嘅比賽係需要贏咗,先可以爭取嗰兩個席位,咁所以Miss Chan Chan嘅戰略係佢希望可以有MIRROR嘅成員帶領住B組攞到更多嘅席位之後,B組就可以有更多嘅人入到去,到MIRROR走嘅時候呢,即使入唔到去十強嘅人都好,都可以靠呢一個位爭取返入去。」原來導師有這樣的想法。

佢解完我都仲係覺得個賽制on99
咁唱倒歌同好聽又係兩回事
咁係因為姜B多師奶fans姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞