[ViuTV] 2230-2330 全民造星II [請用不推文回覆 劇透細字深藍色] [光復香港 時代革命] (63)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
冇諗過佢會自責到喊
佢同justin會唔會因為隊友走咗先更影響到情緒
黃慧君真係好仆街
但老實講係佢份人太好 神都話係佢心地太善良
其實我地無盲踩 講外表係真係順住個勢鬧埋 但主要係因為佢地既表現
我地係觀眾 無同佢地相處 自然就係睇節目既表現而評論

我認同佢地有進步 但進步咗幾多係有眼睇
東坡跳舞係surprise 我都有講過
但George事實真係無乜呀嘛
同埋又唔見我地狂屌Aiden
Lulu唔好諗咁多啦真係唔係因為鍾意你而屌其他人
唔關你事架傻豬
可能
不過皮褸皮手套
其實大王同抖音波由99強已經開始俾人屌
佢哋同邊個一組都會一樣俾人屌
鬼叫佢哋一個係人哋契仔 享有前所未有嘅優厚待遇
一個就連講廣東話都未講得正咩
幾時到lulu做訪問
aiden本身唱歌
仲可以進步
但大王同東坡jm9
阻住晒個位
呢兩個應該要即foul
mon post朋友記住cap呢段俾lulu睇
等佢唔好咁內疚
知道Lulu唔開心,加埋Real Talk之後我都有反省過
佢地同其他仔仔相處咗咁耐,睇嘢嘅角度同睇到嘅嘢一定比我哋多
而且又有感情嘅時候,見到我哋鬧得咁狠
可能真係會take it personally同覺得難受

但呢個亦都係上節目嘅必然風險,作為觀眾我哋係無可能知道晒所有嘢
只能夠就住節目上呈現嘅嘢去評論
有時候觀眾緣呢啲嘢就係咁,無得迫(不過大王都好多fans啦)
不過既然係咁,我決定之後都唔會屌得咁難聽
話晒大王都係Lulu隊友同埋睇佢個人真係冇乜嘢
抖陰就 .... 對唔住真係好難頂我最多以後忽略佢

以後最大力只會屌落花蛆到
因ton係邊個
之前見lulu當佢地係細佬都唔想點屌佢地
但b組被foul嗰集真係好嬲
留兩個廢嘅喺度,但就foul走有實力有才華有觀眾緣嘅仔仔
雖然最衰都係花蛆,但一見到大王同東坡就會好嬲
好掛住lulu b3 b4
無疑節目的確會為MIRROR成員帶來幾多曝光機會,可是有時第二季的參賽者就會被他們搶去風頭,更會被舞台經驗較豐富的MIRROR成員搶去晉級位置,B組成員MC(張天賦)回應《香港01》記者時表示︰「其實我認為大家都有目共睹Anson Lo﹑Edan﹑Ian同埋Jer,佢哋的而且確有佢哋嘅實力,而且佢哋作為領軍人馬嘅話,B組係需要咁嘅人。」他又解釋到時如果MIRROR有人入十強,到時將會退出比賽,獲頒專業大獎,「而且喺十強入專業大獎嘅比賽嗰輪,係需要咁多組去分5輪嘅比賽,每一輪嘅比賽係需要贏咗,先可以爭取嗰兩個席位,咁所以Miss Chan Chan嘅戰略係佢希望可以有MIRROR嘅成員帶領住B組攞到更多嘅席位之後,B組就可以有更多嘅人入到去,到MIRROR走嘅時候呢,即使入唔到去十強嘅人都好,都可以靠呢一個位爭取返入去。」原來導師有這樣的想法。

B組另一名成員George(歐鎮灝)回應說︰「我又唔會話刻意嘅,因為其實我哋每一輪真係抽籤咁嘅形式去對決嘅,咁真係唔好彩第三輪抽嘅時候竟然抽同組,即係我哋又唔會懷疑話係咪專登想foul 10個,咁我哋都係keep住all in嘅心態去做好每一round!」MC說︰「當然我覺得其實B組係suppose應該要排晒同咁多組打,最後真係唔可以平均分到組,先至內鬥嘅,我覺得係應該咁嘅,但係佢又真係一開始冇講到明,隨機抽係一定係B組打其他隊㗎喎,咁所以你冇得喺呢個位咁拗囉。」而復活賽也是每組都有這樣的機會,所以他覺得現在的處理沒有不公平。

我明白仔仔們而家仲比緊賽,唔可以屌得太勁
但講到尾都係特登唔set不可隊內對決
限死不可隊內對決根本就唔會出現不公平嘅情況
萬一A C 兩隊真係抽中要自己打自己咪仲大鑊
我覺得得啖笑 見屌得咁勁就係咁推啲仔出嚟澄清
死撐扮無唔公平 總之你地無錯 係觀眾錯啦 滿意啦
點解皮皮咁靚仔
呢個我都好想知
都話係留哂MIRROR保送愛將入10強啦
果次佢地冇輸,仲係C組唯一一場唔輸架,有得睇肉肉都好啊。
呢啲老招數,我已經習慣
講到卸膊花姐最在行 係咪?
話嚇親佢地wo 屌都on9 我完全唔覺有問題
尋晚utube search過mc 原來同個moov做Live
有料到 champ硬
link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞