[當值朋友隊]達拉斯小牛2019-2020賽季討論區(3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Por仔如果唔續乜撚都無麻
加上DSJ其實係當值未黎前表現唔錯

不過瘤弱都係on9嫁啦
KP嗌走 其實都要焗trade
dsj根本唔係rick杯茶,只不過係nyk揀左法國仔,先揀dsj頂住雞頭
佢drive in啲時間又唔岩,剷入去成日甩波
最重要唔識打pnr
台灣仔吹到佢好勁爆係下個westbrook, 送走佢就話唔捨得,作嘔到
本來draft 個陣諗住佢可以打到ja 咁
maxi 今場屌打embiid
無腦跳跳虎,RC喜歡basketball iq高的球員執行佢果套戰術
iq唔高都算,佢比jb更腦衝個下先死
到77黎左以為會好少少,點知都係7下7下
唔識打無球又唔識射波係死罪啦
Doncic 黎左後,佢無波到手發揮唔到
諗住俾佢帶後備,點知佢一拎波就衝
點解會去到嗌走呢步其實都係問題 紐約內部都肯定有野啦
不嬲個老闆都係當隊波係搖錢樹嫁啦
係ny想用kp換ad先 塘鵝唔肯 跟住kp知道咗 先request trade
in Por仔 we trust
比咩人nyk都係死路一條
用班就到期嘅高薪垃圾換kp+thj算唔算解劫
kp一知道trade去dallas應該瞓覺都識笑,同偶像同隊
除左lbj 諗唔到第二個
始終都送左兩個pick出去既 係估唔到隊波夾得咁快咁好 個pick應該唔會好前呢到賺番
佢好似本身想去大城市多過想嚟達拉斯 係我地bid贏咗其他隊 不過見佢肯續5年就知佢好likey牛仔
21年追字母囉 大把cap 佢呢兩年如果養好啲YC 其實都唔少資產大把操作空間 雖然而家睇養到出曬事 但未到冇得救既
仲有點係瘤想tank 盡唔比 por 出
Por 就拍段行得跑得既反枱
nyk依家走緊大腸條舊路
養人唔叻但pick哂班潛力高完成度極低既球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞