[當值朋友隊]達拉斯小牛2019-2020賽季討論區(3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
今日佢出嚟隊波先醒
今日追rebound數
今日啲助攻先慘 啲波傳到空曬都炒
三節收工
brunson最慘呢種球員要球權先練到 今年球隊表現應該俾預期好好多所以冇時間練佢
佢自己都打得差 個波係佢手好多時都傳唔番出去 自己上佢啲終結又差 上陣時間自然越來越少
大佬 二輪想點 呢d球員真係唔俾波佢練唔會打得好 只可以講而家嘅處境佢唔好彩
個撚個都唔入
少左幾多肋攻
當後備都拎唔到分時都可以出佢衝下, 但要佢打組織波真係差咁D
加上全員健康, 慢慢等
Por仔生性少少,隊波就唔止咁
猢狗果場黑雞
我覺得都會keep住用佢係後備練下既 好似今場特別衰先上JJ帶
Btw JJ傷完啲速度感覺上真係慢左唔少 好似唔夠快上籃 而家反而係憑經驗搭救自己創造到啲外投機會 射波好左咁
淨係睇下半場
pelicans 都唔知打乜
最尾仲要俾curry 狂隊三分
brunson 打法似jjb 咁傾向自己去
上年luka 仲未可以完全carry 做副手咪ok
今年陣容勁左但都係自己去一定會差左
但唔急慢慢練都算係asset 黎既
其實ig堅慘 係隊波好似冇咩戰術地位咁 放啲波出去係紅撚 阿波手上個攻勢就求其同佢射左出去 可惜佢下份約太貴換唔到佢過黎
11月西岸最佳
一陣會唔會比towns打死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞