[當值朋友隊]達拉斯小牛2019-2020賽季討論區(3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇人知係德州三隊(Dal, Sas, Hou)入面,邊隊最吸引球員?
例如從稅制,大城市等等
成日都覺得mavs 吸引唔到球星
有啊 love 囉
Maxi只係係牛體系下發揮得好
離開牛,應該好快係nba消失
除左lee, 覺得唔使咁急trade住
同意啦 之不過上邊有人咁問開 咪討論下咁解啫
kp未100%都排西3
等佢有9成, 加埋thj做到穩定輸出真係唔比大飛同猢差
我冇咁好信心
Kp 依家跌到五成都冇
再加上今年簽果堆全部都係有d overpay
拋 curry wright kleber 依四個加埋都三十幾m
仲要trade value 低
Lee 同thj 空出來果30m 好重要
都係簽d 柒頭返來 玩完當直張童工約我怕有 decision 4
我既睇法基本上同你一樣 但kp我覺得仲係樂觀 防守傷完仲交到貨 進攻其實佢身高優勢擺左係到 仲有唔少進步空間睇你點養 自己覺得會慢慢build up番起 至於上年簽個4份overpay既約睇下可唔可以搵機會清走一兩個 將來個操作空間都叫大既 怕都係怕管理層好似今年夏天咁柒下柒下啫
唔用overpay吸引人, 可能連簽既機會都無, 之後拋有億元合約
到時唔係排西3, 而係尾3
今年暫時chemistry ok,但如果trade,可以trade到邊個番黎
真係諗唔到
全部role player
如果chemistry ok睇吓穩唔穩季後賽同可以走到幾遠
而家d球員都係2線,一定唔會trade到一線球星
最盡可能真係得德國朗度/細ai
但好想trade走Courtney lee
Team Chem ok
不過實力最多2輪
第一年入返po 二輪收貨啦
未開季諗唔到有機會入po
諗住都係養Doncic 加睇吓kp有幾多成功力
鼓佬強姦我地
屌luka今日FT搞咩?
係Mexico玩得太開心?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞