[當值朋友隊]達拉斯小牛2019-2020賽季討論區(3)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
佢今場啲板捉得實 個籃板保護感覺上真係差好遠 平時一場都甩兩三球 今日好少見攻守都冇牛油手
今場好似籃板同防守都俾人讚
不過印象中佢守ad 算係比較好
最近三分肯起手左
之前有一排鏟唔入就唔識攻咁
成隊今場打得最衰係brunson 成日自己控住個波唔知想點 節奏亂曬 出手射又炒 比番個波wright控帶後備同佢差勁遠
今日佢堅係好 守波出佢起碼唔係倒水先 搶板落力左又拎得實個波 雖然進攻都係柒柒地
如果下季真係簽到Bogdanovic, Brunson 同Curry 可以打包出去換野
對湖仲舒服過對大飛
真係輕鬆win
brunson功能太單一, 只攻不組織, 同JJB差好遠
seth都可以留, 但起碼要比佢間中持球打pnr
今場唔知係湖防守企太出定牛拉闊左空間
拋呢場咁生猛有雙分數得分因為佢拎波可以有段路比佢沖入去
同JJB夾會做high pnr set比佢拋拆你屋
但同doncic夾, doncic會入左拋條route, 拋反而無空間比佢跳
佢之前真係垃撚圾 比人屌都冇計 真心搶板接波拎實個波呢啲基本野啦 但今日發生係佢身上就變左超水準 你話幾好笑
大家既功勞屌咁多場先一場好波
唔要娛樂,要實際ok?
屌多啲 屌多啲就有幾場實際你睇
當年jet都係百屌成材 仲屌得好金tim
牛油拋 廢極都唔係呢兩年既事
當年唔係我地高登仔屌 我諗小牛都贏唔到champ
仲有 今場抵讚既都唔係牛油拋 係jackson 同wright 落後緊 同士氣波 全部都係靠佢兩個
百屌jet
Wright今日帶後備帶得好 做埋brunson個份 串得起隊波 其他人出手都易左
屌到當年Final G6 carry晒成個上半場 (咁啱Dirk上半場熄晒火)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞