信用卡俾人收annual fee

175 回覆
1 Like 10 Dislike
嘩上面班人惡到 洗唔洗屌人呀
我係cs 都唔幫你啦咁既態度
香港人真係好閪麻煩

利:每年都要打去waive, 次次好聲好氣
點先為止簽得多
乜要續卡架咩

成班生蕃
唔收你係人情,收你係道理
唔想俾咪cut左佢囉
屌人做乜鳩
你都識講冇碌過
人地重點解要免俾你
有無做銀行嘅巴打講下簽幾多銀行先會回本?
我覺得係頭幾頁啲巴打留言太串攪到個氣氛唔太好
其實簡單啲講,有人話可以用cut卡黎要脅waive fee,但做cs嘅巴打提醒番,其實接電話個邊唔會覺得係要脅因為cs又唔係sales又唔洗跑數,wavie同cancel card都一樣係禁幾個制。
又有留言叫人發脾氣可以waive ,更加唔好遇到怕事嘅咪怕左你wavie la,遇到好似前面個個咁血氣方剛嘅就盞攪
年費通常都算,如果係late fee ,利息個啲要waive (特別係第2,3次重犯),個cs燥真係會好衰唔wavie

利申 pt cs 淺見,唔係好熟,有錯請指

唔係近期內第一次waive嗰啲
其實係就算屌都冇用
因為低級cs根本冇權waive
你威脅個cs cut card,其實真係wfc
通常我都會同佢講我都會尊重返佢嘅決定,但係cut card都要交返錢
通常個客都會知自己柒左威脅其實係冇用
不過我以前做間bank annual fee一定可以waive所以唔會有呢個情況,係late fee利息呢啲先有
你威脅個cs cut card,其實真係wfc
通常我都會同佢講我都會尊重返佢嘅決定,但係cut card都要交返錢
通常個客都會知自己柒左威脅其實係冇用
不過我以前做間bank annual fee一定可以waive所以唔會有呢個情況,係late fee利息呢啲先有

不過冇嘅,呢個世界總有人係冇文化
但係錢行做咁多優惠同禮物俾信用咭會唔會蝕錢
但係銀行做咁多優惠同禮物俾信用咭會唔會蝕錢

又要拎著數 又要唔比年費

好心你~申請張永久免年費啦

點解香港咁多依D人~

攪到CS 咁惡做

點解香港咁多依D人~

攪到CS 咁惡做

依家仲有永久免年費架咩
我一申請左匯豐
佢即收我年費

打上去個CS 叫我早啲打去waive

點解香港咁多依D人~

攪到CS 咁惡做

依家仲有永久免年費架咩

大撚把

點解香港咁多依D人~

攪到CS 咁惡做

依家仲有永久免年費架咩

大撚把

唔計肯打上去就一定waive到嗰啲喎

點解香港咁多依D人~

攪到CS 咁惡做

依家仲有永久免年費架咩

大撚把

唔計肯打上去就一定waive到嗰啲喎

用緊enjoy card 永久免年費
BEA 有戶口都永遠免年費
又要申請 又要碌唔夠 比唔起年費都算
有求於人仲當老馮 要屌人 真香港人

利申:非cs
無錢就用返d 19卡啦
扮乜撚野用ae
Ae太好態度
屌唔落

AE真係好態度
但就夠一年到而家都未簽夠數,唔知有無得 waive

唔夠數 一定無
上次打上去ae果個姐姐好態度到我扯旗

我無簽夠都waive到
唔知係符合左邊個條件

點解香港咁多依D人~

攪到CS 咁惡做

依家仲有永久免年費架咩

用緊建行 張 EYE 已經係
你一年簽咗幾多?
呢張冇用過,不過已經waive咗同cut咗卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞