信用卡俾人收annual fee

175 回覆
1 Like 10 Dislike
打上去,好聲氣開下幫唔幫手,
唔幫先開屌,屌完就問員工名同號碼,記低時間,
搵經理,
死都唔轉俾上級,就另外再投訴,要個位cs道歉及作出實質處分。
服務性行業不嬲狗都不如
小分享
我之前都申請左ae cx卡,上個月到期佢收我980年費
之前上網睇過ae一定唔會waive年費
所以我打去就話要cut卡
點知佢竟然話可以waive我一年
第二日已經無左果條980數
不過我keep住有碌(數量唔多)同準時找卡數
唔知你無碌過得唔得啦
另外 cs都係打工姐 咪劈頭就屌人啦

好!我試下先 謝巴打

威脅cut

細佬我做cs

心諗你班on9 威脅cut card 都冇撚用,根本威脅唔到

首先你班撚樣唔用卡,公司係無錢賺你,你唔係大客,其實你只係small potato, 仲要公司俾百幾蚊出黎整張卡俾你

第二,你搞串個場我真係可以唔waive 你,你點威脅都唔會影響我出糧同我appraisal

成件事係無牙老虎以為自己大大支野,查實連毛毛蟲都不如!

傻撚 依家銀行調返轉頭驚無客 你估仲係以前咩 出下街睇下有幾多街站啦
其實佢地都係用依個方法留住人唔CUT卡
「你唔CUT我就幫你免多年年費啦」
成班on9 cs 仔以為自己真係揸莊
如果公司政策係可waive 而你明知都唔幫人waive 。無論個客點無禮都好。 都係遺反公司政策,即炒得啦

ching ho ball
班cs仔書又讀唔撚成
唯一作用就係比人屌 出下氣

好!我試下先 謝巴打

威脅cut

細佬我做cs

心諗你班on9 威脅cut card 都冇撚用,根本威脅唔到

首先你班撚樣唔用卡,公司係無錢賺你,你唔係大客,其實你只係small potato, 仲要公司俾百幾蚊出黎整張卡俾你

第二,你搞串個場我真係可以唔waive 你,你點威脅都唔會影響我出糧同我appraisal

之前都做cs
其實打上去有禮貌啲 人地仲會幫你,一味屌人 真係弱智 老馮幫你咩
Cs咋 你cut卡佢又唔洗倒貼嘅

通常一打上黎話年費,正正常常就即刻免佢
係啲人串柒柒,打上黎即屌果啲,我企硬唔免,吹呀?

駁個電話去你老細度未一樣要免
仲可以屌下你d cs 仔

Sor 我已經最大,依家我in charge
我真係咁同客講

咁大間公司得你最大
係咪太睇得起自己
真係咁大支就唔洗聽電話啦cs 仔

人唔笑狗都吠
如果公司政策係可waive 而你明知都唔幫人waive 。無論個客點無禮都好。 都係遺反公司政策,即炒得啦

ching ho ball
班cs仔書又讀唔撚成
唯一作用就係比人屌 出下氣

得閒心情唔好,有冇人真係打上去無野搵野屌
以前返馬會d呀叔係咁屌,但係屌緊上手聽電話果個d 態度西cut 鳩佢線
班on9直係唔驚個tu俾人劃到花哂
樓主打左上去未?
話音系統有個選項係免年費。野都唔駛講就攪掂。想屌人都無得屌
Cx ae 4月到一年
岩岩打去佢都有免到我下年1800年費
有d禮貌 佢就幫我check比唔比我免
樓主打左上去未?
話音系統有個選項係免年費。野都唔駛講就攪掂。想屌人都無得屌

唔係所有卡都有
人地講左係ae
AE打上去好聲好氣問可唔可以免

CHECK完系統話OK就掂左

好似要贂你簽左幾多錢
小分享
唔知你無碌過得唔得啦

好!我試下先 謝巴打

威脅cut

細佬我做cs

傻撚 依家銀行調返轉頭驚無客 你估仲係以前咩 出下街睇下有幾多街站啦

要成百幾蚊咁多呀?咁仲周街摟人申請既?

一個態度好同一個態度差, 梗係想遇到前者架啦
咁維護公司既CS 真係好少見, 加油呀!你有前途架!!
利申: 我都做過CS
小分享
唔知你無碌過得唔得啦

好!我試下先 謝巴打

威脅cut

細佬我做cs

要成百幾蚊咁多呀?咁仲周街摟人申請既?

一個態度好同一個態度差, 梗係想遇到前者架啦
咁維護公司既CS 真係好少見, 加油呀!你有前途架!!
利申: 我都做過CS

做CS有得走好走, 人工又唔係高, 普遍得12-13K
小分享
唔知你無碌過得唔得啦

好!我試下先 謝巴打

威脅cut

細佬我做cs

屌你on9到,你知唔知街站係跑數架咋,點解要跑數?唔係因為無客呀,係因為跑數跑得多有獎架,br同br之間會鬥而大老細真係有獎勵架,唔好咁on9啦你
打上去,好聲氣開下幫唔幫手,
唔幫先開屌,屌完就問員工名同號碼,記低時間,
搵經理,
死都唔轉俾上級,就另外再投訴,要個位cs道歉及作出實質處分。

好老實講,你好聲好氣一定waive比你
你一打黎就屌,一定唔waive
而且其實所謂經理,都係我地同一班人黎
每日唔同人,但都係同post既同事
基本上無乜機會你地會同到cs既真老細直接對話

當然你另外投訴就唔係我地d人,但都唔會有咩處分
通常呢d咁麻煩又搞到件事咁大既客,佢個profile都會大大隻字寫住trouble maker,等全行同事做到你個隻既時候要小心d

似係你on9多d
打個電話就得
好多小學雞
使鬼嘈or扮cut
就咁同佢講waive就得
邊間?

渣打

Sor啊係美國運通,打錯

運通好似唔肯免架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞