信用卡俾人收annual fee

175 回覆
1 Like 10 Dislike
好多小學雞
使鬼嘈or扮cut
就咁同佢講waive就得

同意,同佢講想waive一定幫你搞
打上去,好聲氣開下幫唔幫手,
唔幫先開屌,屌完就問員工名同號碼,記低時間,
搵經理,
死都唔轉俾上級,就另外再投訴,要個位cs道歉及作出實質處分。

好老實講,你好聲好氣一定waive比你
你一打黎就屌,一定唔waive
而且其實所謂經理,都係我地同一班人黎
每日唔同人,但都係同post既同事
基本上無乜機會你地會同到cs既真老細直接對話

當然你另外投訴就唔係我地d人,但都唔會有咩處分
通常呢d咁麻煩又搞到件事咁大既客,佢個profile都會大大隻字寫住trouble maker,等全行同事做到你個隻既時候要小心d

就好似d撚樣要問佢kyc野個陣瘋狂開鳩你波
又話投訴又盛,我真係好撚想你投到公司唔洗做kyc
成班on9 cs 仔以為自己真係揸莊
如果公司政策係可waive 而你明知都唔幫人waive 。無論個客點無禮都好。 都係遺反公司政策,即炒得啦

似係你on9多d

不服來辯

cs 仔唔係得咁少料麻
一句你話on9多d 就算?
咁我一句屌你老母就算都得架啦

屌你自己冷番上去睇下我講左d咩先
你未睇就亂屌人,已經唔洗我多講~證明左你係on9~
不過對於你話政策係可waive呢個point,建議你真係搵條政策比大家睇睇先講
如果公司政策係可waive 而你明知都唔幫人waive 。無論個客點無禮都好。 都係遺反公司政策,即炒得啦

似係你on9多d

不服來辯

cs 仔唔係得咁少料麻

不過對於你話政策係可waive呢個point,建議你真係搵條政策比大家睇睇先講

waive比你係人情,唔waive比你係道理
其實間間都會waive ,係睇你打唔打上去
小分享
我之前都申請左ae cx卡,上個月到期佢收我980年費
之前上網睇過ae一定唔會waive年費
所以我打去就話要cut卡
點知佢竟然話可以waive我一年
第二日已經無左果條980數
不過我keep住有碌(數量唔多)同準時找卡數
唔知你無碌過得唔得啦
另外 cs都係打工姐 咪劈頭就屌人啦

好!我試下先 謝巴打

威脅cut

細佬我做cs

心諗你班on9 威脅cut card 都冇撚用,根本威脅唔到

首先你班撚樣唔用卡,公司係無錢賺你,你唔係大客,其實你只係small potato, 仲要公司俾百幾蚊出黎整張卡俾你

第二,你搞串個場我真係可以唔waive 你,你點威脅都唔會影響我出糧同我appraisal

成件事係無牙老虎以為自己大大支野,查實連毛毛蟲都不如!

傻撚 依家銀行調返轉頭驚無客 你估仲係以前咩 出下街睇下有幾多街站啦

要成百幾蚊咁多呀?咁仲周街摟人申請既?

一個態度好同一個態度差, 梗係想遇到前者架啦
咁維護公司既CS 真係好少見, 加油呀!你有前途架!!
利申: 我都做過CS

做CS有得走好走, 人工又唔係高, 普遍得12-13K

我前年做大行有接近20k
不過係rkm cs
小分享
我之前都申請左ae cx卡,上個月到期佢收我980年費
之前上網睇過ae一定唔會waive年費
所以我打去就話要cut卡
點知佢竟然話可以waive我一年
第二日已經無左果條980數
不過我keep住有碌(數量唔多)同準時找卡數
唔知你無碌過得唔得啦
另外 cs都係打工姐 咪劈頭就屌人啦

好!我試下先 謝巴打

威脅cut

細佬我做cs

心諗你班on9 威脅cut card 都冇撚用,根本威脅唔到

首先你班撚樣唔用卡,公司係無錢賺你,你唔係大客,其實你只係small potato, 仲要公司俾百幾蚊出黎整張卡俾你

第二,你搞串個場我真係可以唔waive 你,你點威脅都唔會影響我出糧同我appraisal

成件事係無牙老虎以為自己大大支野,查實連毛毛蟲都不如!

傻撚 依家銀行調返轉頭驚無客 你估仲係以前咩 出下街睇下有幾多街站啦

要成百幾蚊咁多呀?咁仲周街摟人申請既?

一個態度好同一個態度差, 梗係想遇到前者架啦
咁維護公司既CS 真係好少見, 加油呀!你有前途架!!
利申: 我都做過CS

做CS有得走好走, 人工又唔係高, 普遍得12-13K

我前年做大行有接近20k
不過係rkm cs

做得cs就係賺ot錢,人工15-16k,每個鐘百幾蚊,每日ot兩個鐘
不過已quit去讀書

似係你on9多d

不服來辯

cs 仔唔係得咁少料麻

間公司你開架。
你憑咩賣人情比人
你老闆都唔敢咁講再明做係人情啦
何況你一個cs 仔

大家講得好明
就係態度差一定唔waive
告我呀?搵條例黎睇下?

似係你on9多d

不服來辯

cs 仔唔係得咁少料麻

屌你自己睇番上面人地講左幾多野先啦
你自己唔睇就屌人,你話你係咪on9喇

即係明知可以wavie 都唔wavie 比人係有問題啦 岩唔岩呀 on9 比人屌 cs 仔

你除左 仲識d咩
點解可以waive就要waive比你?我係唔想waive比你呀,你呢d咪比人mark住係trouble maker囉
如果一間公司可以就咁任班咁低層既cs 仔做人情比人。 執鳩緊

屌你on9根本唔睇人講咩亂屌,肯撚定中學都未撚讀完係要吠搏存在感

似係你on9多d

不服來辯

cs 仔唔係得咁少料麻

間公司你開架。
你憑咩賣人情比人
你老闆都唔敢咁講再明做係人情啦
何況你一個cs 仔

大家講得好明
就係態度差一定唔waive
告我呀?搵條例黎睇下?

使撚唗時間告你咩。你夠疆做緊野個時親口同我講呢句。 包你即刻執得野走

嘻,我個陣做收數,我話未咁同客講過呢d都無人信啦

似係你on9多d

不服來辯

cs 仔唔係得咁少料麻

屌你自己睇番上面人地講左幾多野先啦
你自己唔睇就屌人,你話你係咪on9喇

即係明知可以wavie 都唔wavie 比人係有問題啦 岩唔岩呀 on9 比人屌 cs 仔

你除左 仲識d咩
點解可以waive就要waive比你?我係唔想waive比你呀,你呢d咪比人mark住係trouble maker囉

低智cs 仔連閱讀都有困難 。 自己用對眼睇清楚人地講咩先啦

我有咩講錯呀?指黎睇下?
你條on9仔到底人工40K去MIT讀定要去讀speed pt degree呀
睇撚死你係廢柴刷存在感啦
如果一間公司可以就咁任班咁低層既cs 仔做人情比人。 執鳩緊

屌你on9根本唔睇人講咩亂屌,肯撚定中學都未撚讀完係要吠搏存在感

高層思維你識條鐵
你返去夠膽同你老闆講呢句
包你紮層

你係高層呀?
乜你唔係要去讀PT Degree咩?
有咩工係無degree都做到高層架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞