信用卡俾人收annual fee

175 回覆
1 Like 10 Dislike
抵死 開咁多張無謂卡搏迎新禮品
上一頁個陣又大大聲聲話一定有條例既?拎出黎大家討論下囉!
自己柒左就扮晒蟹,話我呢d係point
笑撚死人咩

on 9 cs仔讀得書少唔緊要
唔好7 丫麻
邊過話冇架 但係內部文件係唔可以公開傳閱 你識唔識架

你咪撚on9啦,呢d野係internal?
笑撚死人咩

唔好7 丫麻

你話你係咪柒,柒落去地心喇,認左佢咪算囉 而家8點幾咋,你等多幾個鐘先再ff做老細啦
Ae太好態度
屌唔落
成班on9 cs 仔以為自己真係揸莊
如果公司政策係可waive 而你明知都唔幫人waive 。無論個客點無禮都好。 都係遺反公司政策,即炒得啦

似係你on9多d

不服來辯

cs 仔唔係得咁少料麻
一句你話on9多d 就算?
咁我一句屌你老母就算都得架啦

屌你自己睇番上面人地講左幾多野先啦
你自己唔睇就屌人,你話你係咪on9喇

即係明知可以wavie 都唔wavie 比人係有問題啦 岩唔岩呀 on9 比人屌 cs 仔

你除左 仲識d咩
點解可以waive就要waive比你?我係唔想waive比你呀,你呢d咪比人mark住係trouble maker囉

低智cs 仔連閱讀都有困難 。 自己用對眼睇清楚人地講咩先啦

我有咩講錯呀?指黎睇下?
你條on9仔到底人工40K去MIT讀定要去讀speed pt degree呀
睇撚死你係廢柴刷存在感啦

答我啦on9仔

我讀ha fuck you tim ar
你地d on9仔 講道理唔夠人講講廢話 咁你答得我未呀
即係明知可以wavie 都唔wavie 比人係有問題啦 岩唔岩呀 on9 比人屌既 cs 仔

咪答左你囉
無一條例係話一定要做waiver
cs可waive,亦都可以唔waive
當無規定一定要waive比你既時候,我唔waive又有咩問題?
你要搞清楚「可以waive」同「規定一定要waive」既分別

另外,你一直串錯個waive字

講到冇野講要捉錯字呀

講左好撚多野,selective attention

但係你highlight 錯字wo
咁你既重點係你既其他廢話
定係錯字

你係唔係唔知咩叫selective attention........

我問緊你邊樣係重點呀

你就真係唔知喇 你認左佢啦,好柒呀
笑撚死人咩

唔好7 丫麻

公司policy 唔係internal
你都係去做返收數啦

屌,你好撚好笑 internal policy唔係講呢d野架
我正式宣布,午腩3號係世紀大on9,柒左唔撚認,仲要degree都無就學人ff自己係老細話要炒晒d ugc grad既人
笑撚死人咩

唔好7 丫麻

你都係去做返收數啦

屌,你好撚好笑 internal policy唔係講呢d野架

其實你自己又唔係做銀行,你同人拗呢d野咪盞自己柒,你為咩呢?
笑撚死人咩

唔好7 丫麻

你都係去做返收數啦

其實你自己又唔係做銀行,你同人拗呢d野咪盞自己柒,你為咩呢?

明眼人一睇就知邊個係識野啦
使撚你講咩,教精你咋

係呀,你繼續ff啦
其實唔收你anal fee已經好好

你個anal就要收fee 收開幾錢?
做過前線見番你d閪客就覺得好好笑
小分享
我之前都申請左ae cx卡,上個月到期佢收我980年費
之前上網睇過ae一定唔會waive年費
所以我打去就話要cut卡
點知佢竟然話可以waive我一年
第二日已經無左果條980數
不過我keep住有碌(數量唔多)同準時找卡數
唔知你無碌過得唔得啦
另外 cs都係打工姐 咪劈頭就屌人啦

好!我試下先 謝巴打

威脅cut

你真係以為自己大客咩
CS理撚得你cut唔cut 唔好撚煩到佢就得
Ae太好態度
屌唔落

AE真係好態度
但就夠一年到而家都未簽夠數,唔知有無得 waive
好多間都係打去就會免年費。
渣打ae既話就一定要簽夠120k一年
成班大陸蝗以為比兩個錢就係皇帝
鐘意就亂屌人
你簽得多點都會waive 你嫁啦
未試過比年費,用過6間銀行
我覺得係頭幾頁啲巴打留言太串攪到個氣氛唔太好
其實簡單啲講,有人話可以用cut卡黎要脅waive fee,但做cs嘅巴打提醒番,其實接電話個邊唔會覺得係要脅因為cs又唔係sales又唔洗跑數,wavie同cancel card都一樣係禁幾個制。
又有留言叫人發脾氣可以waive ,更加唔好遇到怕事嘅咪怕左你wavie la,遇到好似前面個個咁血氣方剛嘅就盞攪
年費通常都算,如果係late fee ,利息個啲要waive (特別係第2,3次重犯),個cs燥真係會好衰唔wavie

利申 pt cs 淺見,唔係好熟,有錯請指
我覺得係頭幾頁啲巴打留言太串攪到個氣氛唔太好
其實簡單啲講,有人話可以用cut卡黎要脅waive fee,但做cs嘅巴打提醒番,其實接電話個邊唔會覺得係要脅因為cs又唔係sales又唔洗跑數,wavie同cancel card都一樣係禁幾個制。
又有留言叫人發脾氣可以waive ,更加唔好遇到怕事嘅咪怕左你wavie la,遇到好似前面個個咁血氣方剛嘅就盞攪
年費通常都算,如果係late fee ,利息個啲要waive (特別係第2,3次重犯),個cs燥真係會好衰唔wavie

利申 pt cs 淺見,唔係好熟,有錯請指

fc lc真係唔會waive,就算係要係要3個月內無waive過先做比佢
Ae太好態度
屌唔落

Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞