PS4 刺客 奧德賽 好唔好玩

144 回覆
7 Like 10 Dislike
玩弓,去到中後期已經係無撚敵狀態
Pk 圍毆都秒咁滯
完全唔撚係「刺客」
好玩, 幾鐘意個故事, 玩法幾爽, 偶然又有啲gag嘢
不過有強迫症想清晒地圖啲問號好痛苦Malaka
弓好似op
聖誕好大機會3折
劇情反而吸引我玩落去

去到中段已經唔會潛入軍營 做到厭

睇個d hehe sheshe劇情幾過癮
認左老豆之後去到斯巴達就停左...頂唔順...
點解冇咩人講syndicate
望落幾好喎
佢兩隻ACO有一樣野好ON9係幾乎冇哂獨立既關卡設計
以前會有D特色少少既關卡家陣變哂用個D據點頂數算
我都玩到呢到,開始覺得悶
之後只會更悶 講真刺客 奧德賽如果佢將三條線統一成一條線
再將個流程濃縮d 多結局唔好得一同零
同埋唔好簡單幾句對話就決定左個結局走向
咁樣其實好鬼hea加會伏左無查攻略既人
咁樣整雖然未必話變做神作
但一定唔會因為gameplay太重複而咁悶

ps:強烈建議你查下邊度開始會影響結局 唔係有機會bad end
可以決定 呀妹生死?
呀妹可以唔死
給局唔止一個
冇心機再開番了...我由刺客1 開始玩...去到第3,4集已經冇打爆...

最正都係brotherhood 傑作
唔殺佢 點扲 神教員既物品?
喺軍營殺哂d兵好有滿足感
嘴炮降服都ok其實
Enzo(X)
Ezio(✓)
有白金第3集就知呢集先係對潛行刺殺最高要求的一集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞