PS4 刺客 奧德賽 好唔好玩

144 回覆
7 Like 10 Dislike
好認同啲地圖黎黎去去都係差唔多 人地巫師3係每個城都有特式 唔會點重複
Ubisoft真係唔可以期望太高
誠意就有既,但其實都係左抄右抄炒埋一碟,最明顯就係witcher 3同Shadow of war,再加自己本身有既要素,唔知點解我覺得呢集海戰勁悶。。同ac4果陣差好遠

如果玩過witcher 3會覺得呢隻差好遠,投入感唔算太好

如果無玩過witcher同Shadow of war既話,應該玩落會覺得唔錯同多野玩但一有比較就會覺得佢四不像

ac2三部曲真係癲峰黎,而呢隻只係掛住ac名既arpg

7.5分啦我覺得
Odyssey唔差,只係Witcher太勁
全方位既元素彌補到佢戰鬥系統既缺陷有突
普通數位版161
好玩,已白金
ubi左抄右扮
呢隻抄巫師
之後又抄zelda
Unity係咪ac系列最多bug嗰集
諗緊買普通定終極版
買黃金版連season pass就夠
主要係亞特蘭提斯個dlc有好多技能點+技能變化同鍛造武器

豪華版包既野冇野咩用可以慳返
this game hasn't fulfilled my expectation. My brother too said it has failed to satisfy expectations.
好正 地圖又大
啲景又靚
係故事差witcher3少少
個人覺得奧德賽係assassin's creed最好玩既一代,但同時佢喺assassin's creed系列黎講算失敗,因為已經冇咩刺客元素,同啲前作比完全係另一隻game
我係出晒dlc debug完先開始玩,正到不得了
仲玩緊梟雄
太鐘意維多利亞時代
Odyssey等佢再平d先入手
係啵..今年冇新作既
唔係一年一套架咩?
以媽玩黎講一定係新野好d,但係個故事已經唔係好關刺客信條事
3年2作
之前係英國讀書
玩梟雄係倫敦個代入感真係好正
官方小說講左女主角係正史
Odyssey講返好多First Civilization啲野
技能有招技係一腳伸出去踢飛敵人無哂血會趴左係度比你招 仲有招技升上去可以整鈍箭暈人招募
係呀
成個刺客信條既故事基礎, 點會唔關事。
有好多內容性質都重複既支線 但玩法都幾新鮮
好玩 但最後個dlc冇咩動力玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞